National

Șoferul care a lovit intenționat un cărucior în care se afla un copil, dus la Serviciul Omoruri din București – VIDEO

Publicat: 15 ian. 2021
Un șofer dă cu mașina peste un căruț în care se afla un copil

Șoferul care a lovit intenționat un cărucior în care se afla un copil a fost dus la Serviciul Omoruri din Capitală. El a făcut primele declarații.

UPDATE: Caz șocant în Capitală. Un bărbat a lovit intenționat cu mașina un cărucior în care se află un copil și a fugit de la locul incidentului. Acesta a fost reținut de polițiști, iar acum a fost dus la Serviciul Omoruri din Capitală, transmite RealitateaPlus. Bărbatul a fost întrebat de jurnaliști dacă a lovit intenționat căruciorul.

„Nu. Sub nici o formă, am vrut să bag în marşarier și s-a dus un metru în față. Nu îl cunosc ( pe tatăl copilului n.r.), nu l-am văzut în viața mea”, a răspuns șoferul.

Se pare că bărbatul nu se află la prima abatere. În urmă cu ceva timp el ar fi lovit intenționat cu mașina pe un alt bărbat. Acum el este cercetat pentru tentativă de omor.

Știre inițială

Imaginile revoltătoare au fost postate pe o rețea socială. În video se vede cum șoferul urcă în mașină și, în momentul în care pleacă de pe locul de parcare, împinge căruciorul în care se afla copilul, transmite Digi24.ro. Ulterior, șoferul a plecat de la locul incidentului.

„Mai zi, zi, că mi-ai lovit și căruțul. Zi pe trotuar, uite cum ești.”, se aude spunând tatăl copilului, care este nervos pe șofer.

Tatăl copilului a sunat la poliție, iar cazul a fost preluat de polițiștii de la Secția 25. Oamenii legii l-au găsit în scurt timp pe șofer și l-au dus la secția de poliție pentru audieri.

Adauga un comentariu