National

Soferul din Buzau a mers 1000 de kilometri cu „duba-fantoma”, avariata intr-un accident

Publicat: 17 apr. 2019

Un sofer din Buzau a socat pe toata lumea, pe sosele dar si pe internet, dupa ce a mers cu o masina distrusa aproape o mie de kilometri. Cu toata partea din spate smulsa si peticita cu bucati de carton, duba fantoma, cum i-a spus lumea, a trecut chiar si prin vama. Nimeni n-a reusit sa o traga pe dreapta. Politistii inca ii refac traseul ca sa-l poata amenda pe sofer pentru inconstienta lui.

In inregistrarea video, microbuzul abia mai sta pe roti. Ceilalti soferi din trafic privesc cu uimire vehiculul care pare bombardat. 

Lovit in Ungaria, soferul a ajuns cu duba-fantoma pana la Buzau

De fapt, a mers asa, fara sa fie oprit de politisti, nu doar de la intrarea in tara ci chiar din Ungaria.  A fost bine "sifonat" intr-un accident, culmea filmat, pe autostrada M7 din Ungaria.

Soferul ar fi pierdut controlul volanului, iar microbuzul s-a izbit violent de balustrada metalica de pe marginea soselei. In urma impactului, s-a rasturnat si aproape ca a fost distrus. 

Soferul a trecut granita cu ajutorul unei firme de tractari

Dupa ce a repus vehiculul pe roti, soferul roman i-a indreptat putin tabla si a peticit epava cu cartoane.

Apoi, si-a incercat norocul si a pornit la drum spre Romania. A fost fotografiat prima data in timp ce incerca sa alimenteze intr-o benzinarie din tara vecina. 

Ca sa nu fie depistat la granita, surse din ancheta spun ca ar fi apelat la ajutorul unor firme de tractari, care ar fi pus pe picioare o adevarata afacere din transportarea masinilor cativa kilometri, in zona granitei.

Soferul care a devenit viral pe internet cu microbuzul sau fantoma ar fi reusit sa ajunga pana acasa, in Buzau, doar cu o amenda.

Soferul, amendat pana acum cu 1.160 de lei

Culmea, nu a fost oprit in trafic, ci intr-o parcare din judetul Covasna.

Pentru ca nu conducea in acel moment, a fost sanctionat doar pentru defectiuni la sistemul de iluminare si lipsa certificatului de inmatriculare.

Politistii nu l-au urmarit sa vada daca va si conduce la volanul epavei. 

Cristian Lupsa, inginer auto: Acest vehicul, din toate punctele de vedere, nu poate fi deplasat pe roti. Este un real pericol, pentru toti, si pentru conducatorul acestui vehicul si pentru ceilalti participanti

Pe langa amenda de 1160 de lei primita deja, politia autostrazi ii reface traseul, pentru a-l putea sanctiona si pentru lipsa elementelor de caroserie. loading...

Comentarii
Adauga un comentariu