Actualitate

Sofia Vicoveanca, mesaj de comemorare pentru soțul ei. Victor a murit în urmă cu 21 de ani

Publicat: 18 apr. 2022
Sofia Vicoveanca comemorare
Artista populară Sofia Vicoveanca își plânge și acum soțul care a murit în urmă cu 21 de ani

Îndrăgita interpretă de muzică populară Sofia Vicoveanca a postat un mesaj de comemorare pentru soțul ei, Victor, care a murit cu 21 de ani în urmă. Mai mult ea a explicat și de ce nu a dorit să se recăsătorească, deși au trecut atâția ani de când a rămas singură. Astfel, Sofia Vicoveanca este de părere că nu va mai găsi niciodată un om așa cum a fost partenerul ei de viață.

În Lunea Mare, îndrăgita interpretă de muzică populară, Sofia Vicoveanca a postat pe o rețea de socializare un mesa emoționant care-i dezvăluie trăirile și gândurile din această zi. Artista spune că nimeni nu ar trebui să cunoască ce înseamnă singurătatea.

Sofia Vicoveanca, mesaj de comemorare pentru soțul ei

Printr-o postare pe pagina personală de Facebook, unde este destul de activă, Sofia Vicoveanca l-a comemorat pe soțul ei, pe care l-a pierdut în urmă cu 21 de ani. Îndrăgita interpretă de muzică populară spune că i-au rămas doar amintirile și dorul. Tot ea este de părere că nimeni nu ar trebui să cunoască gustul singurătății. Artista le-a urat tuturor celor care o urmăresc pe rețelele sociale o săptămână cu sănătate, alături de cei dragi.

Iată, au trecut 21 de ani de când Victor, soțul meu, a plecat în altă lume… Domnul să-i odihnească sufletul frumos în Sfânta Lui Lumină… Mi-au rămas amintirile și DORUL… Nu cunoască nimeni gustul singurătății…. D-stră o săptămână cu sănătate, alături de cei dragi…Doamne-ajută!”, sunt cuvintele Sofiei Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca a fost căsătorită cu jurnalistul sucevean Victor Micu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste până când bărbatul s-a stins din viață, în 2001. Deși, de-a lungul timpului, artista a avut pretendenți, nu a dorit să-și refacă viața sentimentală și s-a concentrat pe cariera sa muzicală.

Motivul pentru care Sofia Vicoveanca nu s-a recăsătorit

De câte ori are ocazia, artista vorbește numai în termeni laudativi despre regretatul ei soț. Sofia Vicoveanca nu a dorit să se recăsătorească pentru că a simțit că nu va mai găsi niciodată un om așa cum a fost bunul ei soț. În plus, referitor la acest aspect, ea a făcut și unele declarații în urmă cu ceva timp.

Nu îmi mai găsesc un om atât de înțelegător și alături de mine. El «își lăsa umărul ca să-mi pun sufletul să plângă», știa să mă ajute și să mă sfătuiască”, spunea la un moment dat artista populară etalon din Bucovina.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din țara noastră. Nu a avut o copilărie ușoară, dar a fost un munte de talent și ambiție prin care a reușit să construiască o carieră impresionantă. Iar cântecele ei vor dăinui mereu, în toate colțurile țării.
Adauga un comentariu