Actualitate

Solicitare OFICIALA a PSD: Ancheta penala impotriva autorilor filmuletului cu Iisus

Publicat: 14 mai 2019
1

Filmuletul in care un actor ce joaca rolul lui Iisus lanseaza mesaje anti-PSD i-a determinat pe social democrati sa solicite ancheta oficiala impotriva celor care au realizat filmuletul respectiv. "PSD isi exprima indignarea fata de campania murdara a Opozitiei care foloseste imaginea Sfantului Mantuitor Iisus Hristos in clipuri electorale, cu scopul de a ataca sau de a compromite PSD. Autorii acestei campanii mizerabile sfideaza si batjocoresc credinta crestina impartasita de cea mai mare parte a cetatenilor romani.

BLASFEMIE: Iisus Hristos, folosit in campania electorala anti PSD – VIDEO

Dupa ce au folosit aceasta imagine in sfintele zile ale Sarbatorii de Pasti, cand actorul care interpreta rolul Mantuitorului folosea expresii injurioase impotriva PSD, cei din Opozitie care se afla in spatele acestei campanii incalificabile au schimbat abordarea si au difuzat recent, in mediul online, un alt videoclip in care actorul care il interpreteaza pe Iisus Hristos enunta mesaje de sustinere in favoarea PSD, cu scopul evident de a indrepta oprobriul public impotriva Partidului Social Democrat.

PSD solicita autoritatilor in drept sa declanseze imediat o ancheta pentru a-i identifica pe cei care au folosit numele si sloganul PSD in aceasta campanie murdara. Dincolo de folosirea ilegala a identitatii PSD, consideram ca aceasta campanie josnica si ticaloasa reprezinta o ofensa grava impotriva credintei poporului roman si se circumscrie infractiunilor contra libertatii religioase, prevazute in Codul Penal", au anuntat reprezentantii PSD.

Comentarii
Adauga un comentariu