Magazin

Solistul Ilie Micolov a stat SAPTAMANI INTREGI in spital din cauza unui produs de slabit

Publicat: 07 aug. 2015
Cazul solistului Ilie Micolov, ajuns la 184 de kilograme, a fost intens mediatizat. El a devenit tinta reprezentantilor unei firme care vinde produse de slabit si, dupa ce a luat o gura dintr-o sticluta, artistul a trecut printr-un adevarat calvar. Micolov a povestit faptul ca, in urma cu cinci saptamani, a cedat insistentelor unui barbat, care s-a tot tinut de capul lui cu un produs de slabit. „Initial n-am vrut sa pun gura pe sticla, caci nu prea cred eu in d-astea naturiste, dar barbatul, care a ajuns la mine prin intermediul unei cunostinte comune, m-a convins. Mi-a spus ca voi slabi rapid si ca nu voi plati nimic, ba chiar voi deveni imaginea acestui produs revolutionar, care cica ar avea avizul Ministerului Sanatatii”, a inceput sa povesteasca Ilie Micolov.

Citeste si: Vedeta era cat pe ce sa se INECE la filmari

La trei ore dupa ce a luat o lingurita din lichid, solistului a inceput sa i se faca rau: „Aveam dureri groaznice in tot corpul, incepuse sa-mi crape carnea de pe picioare. L-am sunat, speriat, pe acel tip. A venit degraba la mine acasa, dar nu ca sa ma ajute. A luat rapid din frigider sticlutele, profitand ca eu zac in pat, si le-a golit in chiuveta. Apoi le-a bagat in buzunar si dus a fost. A doua zi deja vedeam stele verzi si am chemat Salvarea. Medicii s-au crucit, au zis ca n-au vazut in viata lor asa ceva. Imi supurau picioarele, eram carne vie”.

Doctorii nu stiau ce anume bause, pentru ca proba a disparut subit, asa ca Ilie a cerut sprijinul prietenului sau, prof. Dr. Nicolae Constantea de la Spitalul Municipal din Cluj: „Noroc cu el, Constantea mi-a salvat viata, m-a internat la Cluj, daca nu era el, crapam. O sa va confirme si el, cand se intoarce din Italia. Am stat pe perfuzii cinci saptamani, mi-a dat cortizon si antibiotice foarte puternice, m-a diagnosticat cu vasculita (n.r. inflamatie a vaselor de sange, in urma unei alergii puternice). Abia zilele trecute am revenit acasa”. loading...

Adauga un comentariu