Magazin

SOLUMNIA: Apartamente noi in rate la dezvoltator – O solutie buna pentru cei care nu pot obtine credite bancare!

Publicat: 25 apr. 2019

Bancile si-au innasprit in ultimele luni conditiile de creditare pentru romanii care vor sa-si cumpere un apartament, iar costurile de finantare sunt tot mai mari raportat la veniturile unei familii. In acelasi timp, tot mai multi romani aleg sa munceasca in strainatate pentru a asigura un nivel de trai decent familiei care ramane în tara, dar si pentru a strange bani ca sa-si poata construi o casa sau sa-si ia un apartament nou pentru ei sau pentru copii.
SOLUMNIA este un ansamblu rezidential nou in Iasi care ofera apartamente cu 2, 3 sau 4 camere in rate la dezvoltator pe 5, 10 sau 15 ani. Aceasta poate fi singura optiune pentru romanii care vor sa-si cumpere un apartament in rate, dar care nu pot obtine sau nu doresc sa-si faca credit si sa achite dobanzi la banca sau care nu pot face dovada surselor de venit. De asemenea, pentru cei care vor sa investeasca intr-un apartament SOLUMNIA pe care sa il inchirieze, ratele la dezvoltator sunt o solutie rentabila, deoarece apartamentul se plateste singur din banii incasati pe chirie. Acest program de finantare este adresat persoanelor fizice, care isi pot achizitiona apartamente noi SOLUMNIA cu 2, 3 sau 4 camere prin rate la dezvoltator pe 5, 10 sau 15 ani.

Rate lunare direct la dezvoltator
Pentru achizitia unui apartament SOLUMNIA in rate la dezvoltator nu sunt necesare adeverinta de venit sau documente doveditoare pentru capacitatea de plata, asigurare de viata, in schimb este obligatorie achitarea unui avans de minim 25% din valoarea integrala a acestuia, diferenta urmand a fi achitata in rate lunare fixe pe 5, 10 sau 15 ani, din momentul predarii apartamentului. E important sa stii ca iti poti calcula singur rata lunara la apartamentul SOLUMNIA direct pe site-ul dezvoltatorului: www.solumnia.ro.

Avantajele ratelor la dezvoltator SOLUMNIA:
0% comision de analiza a finantarii
fara adeverinta de venit
fara asigurare de viata
fara limita de varsta (minim 18 ani)
fara birocratie, fara ROBOR, fara inflatie
avans minim de 25%
perioade de creditare flexibile: rate pe 5, 10 sau 15 ani
0% comision de rambursare anticipata, indiferent de momentul cand achiti integral  
consultanta gratuita pe toata durata contractului.

Finantare rapida de pana la 75%, fara adeverinta de venit
SOLUMNIA ofera creditare de pana la 95.000 euro, echivalent in lei, pentru achizitia oricarui apartament SOLUMNIA cu 2, 3 sau 4 camere in rate la dezvoltator, dar nu mai mult de 75% din valoarea apartamentului.

0% comision la rambursarea anticipata
SOLUMNIA nu percepe niciun comision pentru rambursarea anticipata, indiferent de momentul in care vrei sa achiti integral diferenta de plata din valoarea de achizitie a apartamentului.
Pentru a afla detalii despre sistemul de rate si apartamentele SOLUMNIA, intra pe site-ul www.solumnia.ro sau contacteaza biroul de vanzari la numarul 0771 095 195 sau pe apartamente@solumnia.ro.
Adauga un comentariu