Curatenie in casa

Solutia pentru geamuri recomandata de prietena mea

Publicat: 31 mai 2018

De obicei noi folosim detergentul de vase doar pentru curatarea acestora. Dar in realitate, el are mult mai multe utilizari pentru mai multe lucruri din casa. De exemplu, datorita faptului ca este un foarte bun degresant, acesta este de ajutor in general la curatenie. Si ai fi surprins sa afli, dar este mai eficient chiar decat solutiile special destinate unor suprafete anume. La fel de bun este si otetul pe care il folosesti in pregatirea bucatelor. Acum imaggineaza-ti despre cat de puternice sunt aceste doua solutii impreuna.

Daca vrei ca sa obtii si tu aceasta combinatie extrem de utila in orice combinatie, atunci pune intr-o galeata trei parti de apa mai calda cu una de otet alb, adauga detergent pentru spalat vase cat mai mult. In cazul in care ai geamurile destul de murdare poti sa pui si otet mai mult. Amesteca toate produsele pana obtii multa spuma.

Foloseste sau un burete sau o carpa moale ca sa pui din spuma direct pe geam. Daca vrei ca pe geamuri sa nu ai nicio scama, atunci cel mai bine ar fi renunti la prosoapele de bumbac si sa le folosesti pe cele de hartie sau ziare pentru ca sunt mult mai eficiente.

Daca vrei o varianta care face mai putina apa pe jos, pune solutia obtinuta intr-un recipient care sa aiba si pulverizator si stropeste geamurile direct. De foarte multe ori, atunci cand folosesti produse speciale, chiar daca acestea sunt foarte scumpe sau foarte rewcomandate si promit rezultate miraculoase, de fapt nu prea functioneaza iar la final ramai cu urme pe geamuri.

Daca ai mizerie prin colturile geamurilor este cel mai bine sa folosesti dischete demachiante pe care sa le stropesti cu solutia facuta de tine si vei observa cum acestea devin foarte curste, de parca nu au fost niciodata murdare. Bineinteles ca poti folosi solutia si pentru ramele geamurilor, le vei scapa de pete sau urme fara niciun pic de efort. Ba chiar mai mult, aceasta combinatie de otet cu detergent de vase te ajuta si in cazul robinetelor pline de calcar, dar si daca ai geamuri langa robinete care au prins culoarea si textura calcarului.

Pentru acest caz va trebui sa combini jumatate de litru de otet cu o jumatate de litru de apa. Pulverizezi exact ca pe geamurile obisnuite si stergi tot cu ziare sau cu servete de hartie. Vei reusi astfel sa economisesti banii pe care i-ai dat pana acum pe produsele speciale care nu isi faceau efectul.loading...

Adauga un comentariu