Magazin

Solutie salvatoare pentru casnicia Nicoleta – Zsolt

Publicat: 14 oct. 2012
1
„Furtuna” prin care trece familia Nicoletei Luciu va fi greu de potolit, chiar daca cei doi vor ramane impreuna. Totusi, se pare ca exista o solutie pentru ca Nicoleta si Zsolt sa uite totul si sa fie din nou un cuplu fericit.
Astrologul Radu Stefanescu a interpretat pentru ziarul Ring astrogramele sotilor care se afla de doua zile in centrul unui scandal de presupus adulter. Asta in conditiile in care Nicoleta e Fecioara, iar Zsolt Csergo, Scorpion.
„Cu toate ca relatia dintre un Scorpion si o Fecioara este privita cu prudenta, in cazul particular al Nicoletei si al lui Zsolt este o legatura trainica, puternica si probabil ca va suporta multe furtuni. In definitiv, ce a facut fostul hocheist? A dat un puc in plasa si apoi s-a batut cu portarul, nu?! Probabil ca Nicoleta, Fecioara gata sa ajute, o sa se uite sa nu aiba urme de unghiute, nu de altceva, dar sa le dezinfecteze! Asa sunt Fecioarele: grijulii! (…) 
Pana la urma, cei doi se vor impaca, daca au fost usor afectati, cu multa sampanie, caviar cu unt danez si galbenus de prepelita si cearceafuri de matase foarte sifonate. E o prostie sa te separi ca asa vor paparazzii! Sa mai faca niste tripleti! Si daca chiar cred ca nu se inteleg, mai am circa 10 motive ca sa-si continue casnicia!”, a declarat astrologul Radu Stefanescu pentru ziarulring.ro.
Adauga un comentariu