BZI LIVE

LIVE VIDEO – Soluţii pentru începerea anului universitar şi preuniversitar din municipiul Iași. Candidatul PMP la Palatul Roznovanu, prof.univ.dr.ing. Dorina Isopescu, revine în platoul BZI LIVE – FOTO

Publicat: 10 sept. 2020

O nouă emisiune de larg interes în platoul BZI LIVE. Vineri, 11 septembrie, cu începere de la ora 10.00, în platoul BZI LIVE va fi prezentă prof.univ.dr.ing. Dorina Isopescu, candidatul PMP la Primăria municipiului Iaşi. Aceasta va prezenta noile proiecte pe care le are în vedere la vârful municipiului Iaşi, în ceea ce priveşte traficul rutier. Prof.univ.dr.ing Dorina Isopescu îşi va expune proiectele în materie de trafic, proiecte implementate pentru a scăpa de haosul urbanistic din oraş, dar şi propuneri ce stau la baza începerii în mod corespunzător al noului an universitar, dar şi a celui preuniversitar.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu