Internationale

Somon la gratar cu lamai murate

Publicat: 10 dec. 2012

Ingrediente:

1 kg somon
ulei de masline
sucul de la o lamaie
 
Pentru sos:

2 lamai murate tocate
1 legatura marar tocat
1 legatura de patrunjel tocat
10 ml ulei de masline
1 ceapa tocata
10 ml suc de lamaie
piper
sare

Mod de preparare:

Pentru sos amesteca intr-un bol toate ingredientele si da la rece pana prepari pestele. Incinge gratarul. Spala bine pestele, usuca-l si apoi cresteaza usor si umple crestaturile cu sosul de lamai. Umple si cavitatea pestelui cu sosul de lamaie. Pe deasupra pestelui stoarce sucul de lamaie si unge cu ulei de masline. Asezoneaza cu sare si piper. Pune pestele pe gratarul incins timp de 15 minute pe fiecare parte. Somonul la gratar cu sos de lamai se serveste cu garnitura de legume fierte.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit