National

SONDAJ AVANGARDE. PSD are o intentie de vot de 40%. Vezi cat au Nicusor Dan si Traian Basescu

Publicat: 06 sept. 2016
1

Marius Pieleanu, directorul Avangarde, a dezvaluit la Romania TV cele mai recente cifre care arata intentia de vot a romanilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

„Intentia de vot a bucuresteanului pe partide este urmatoarea: PSD – 40%, USBUSR – 24%, PNL – 16%, ALDE – 7%, PMP – 6%, iar restul sunt alte partide sub 3%, care este marja de noastra de eroare”, a dezvaluit Marius Pieleanu.

Sociologul Marius Pieleanu a subliniat ca USR aduna voturi mai ales din zona clasica a PNL. „Mai mult de 50% din cei care votau PNL inainte de unificarea cu PDL nu mai voteaza actualul partid. De asemenea, partidul lui Nicusor Dan mai primeste voturi si de la cei nemultumiti”.

Directorul Avangarde a punctat ca acest trend pe Bucuresti se pastreaza si la nivel de tara, cel putin in cazul PSD, care are sanse reale sa ajunga la 40%.

Marius Pieleanu considera ca USR va reusi sa faca pragul de 5% si va intra in Parlament alaturi de partidul condus de Traian Basescu, PMP.

Comentarii
  • Pieleanu? Cine naiba sa-l creada pe acest antenist pur-sange? Cand a dat Avangard vreun sondaj cinstit si nepartinitor? Pielene, te asigur eu ca PSD nu ia mai mult de 32-33%, iar ALDE nu intra in Parlament nici daca te rogi de BEC in genunchi!!! Asa ca te rog, lasa-ne!

Adauga un comentariu