Magazin

Sondajele cu o saptamana inainte de alegeri: 8-11 procente in fata pentru Victor Ponta

Publicat: 09 nov. 2014
1

Cu o saptamana inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale, candidatul PSD Victor Ponta pare marele favorit al cursei. Doua dintre institutiile care au prezentat date sunt apropiate social-democratilor.

Victor Ponta ramane favorit in cursa pentru presedintie, cu doar o saptamana inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. O arata datele a trei sondaje de opinie realizate de Sociopol, CSCI si Avantgarde in aceasta perioada, cu mentiunea ca doua dintre ele sunt realizate de institute apropiate de PSD.

Citeste si Ponta: Il astept pe Iohannis la dezbateri. Sa vina si cu prompterul. Ce spune candidatul ACL

Sociopol este condusa de fostul purtator de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, iar CSCI este controlat de consilerul lui Victor Ponta, Dan Sultanescu.

Citeste si Iohannis, intrebat daca el nu ar fi dat pomeni electorale in locul lui Ponta: Ba da

Astfel, potrivit celor trei cercetari, diferenta dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis variaza, in functie de sondaj, intre 8 si 11 procente. De mentionat ca cele trei sondaje nu iau in calcul optiunea celor care au refuzat sa-si exprime alegerea, dar nici nehotaratii, cei care ar putea vota in functie de evenimentele din ultima saptamana.

Sursa: realitatea.net

Comentarii
 • Ponta, nu mai comanda sondaje, achita datoria psd catre bugetul de stat si vor fi bani pt suplimentarea de sectii . Sa vezi atunci diferenta la vot !

 • Intoxicare! Vom vedea duminica. Cine rade la urma, rade mai bine! Romani, iesiti la vot, cu totii, si cei nehotarati si votati impotriva ciumei rosii.

 • Pentru votantii PSD-eului! Din partea lui TONTA la esirea de la urne toti votantii vor primi cite un sac de ciocalai. votati pentru ciocalai uraaaaaaaaa, uraaaaaaaaaa, uraaaaaaaaa, ciocalaii cit pu-la

 • Ciuma rosie, ciuma galbena sau ciuma portocalie.
  Care este diferenta ?? Ei s-au inbogatit individual sau in grup in timp ce noi saracim de la o zi la alta.
  Numai un cretin sau un basist vede doar ciuma rosie.
  Hai ,,sa traiti bine”, ha ha ha ha ha 1
  Ospatar mai baga un whisky cu gheata ca m-am distrat 10 ani cu romanii , ha ha ha .

 • Votati ma cu Iohannis, omul care citeste de pe prompter si crede tot ce zboara, nu e in stare sa invete 2 fraze pe de rost macar pentru campanie.

  Bai mie scarba de voi, eu nu sunt votant Ponta sau altcuiva, eu m-am dus si mi-am anulat votul, si il voi anula si a doua oara.

  Eu nu votez cu RATATII si cu HOTII, sclavii sa se duca sa voteze cu hotii.

Adauga un comentariu