Cultural

Sonia Argint Ionescu, dezvăluiri surprinzătoare despre fostul soț și problemele din căsnicie. ,,Nu încurajez acest gest făcut la impuls…”

Publicat: 12 aug. 2022
Sonia Argint Ionescu dezvăluiri surprinzătoare despre fostul soț și problemele din căsnicie. Nu încurajez acest gest făcut la impuls
Sonia Argint Ionescu a trecut printr-un divorț dureros, dar a rămas în relații bune cu fostul partener de viață.

Sonia Argint Ionescu a făcut recent câteva dezvăluiri surprinzătoare despre fostul soț și problemele din căsnicie. Vedeta a ajuns la divorț după 18 ani de relație și 15 ani de mariaj și a trecut prin momente extrem de grele în viața privată. Puțini sunt cei care știu cu ce probleme s-a confruntat Sonia Argint Ionescu pe plan personal. Iată ce spune sora lui Tiberiu Argint despre fostul partener de viață și motivele care au dus la divorț.

Sonia Argint Ionescu a ajuns la divorț după 15 ani de căsnicie

Sonia Argint Ionescu este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Aceasta a încercat să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și este extrem de apreciată de public, dar și de colegii de breaslă.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Sonia Argint a avut parte de multe provocări în viața de cuplu. Aceasta a avut un mariaj longeviv alături de Horațiu Ionescu, însă după mai multe tensiuni și conflicte, cei doi au decis să divorțeze. Aceștia păstrează legătura de dragul copiilor și sunt în prezent în relații bune.

Sonia Argint Ionescu a vorbit despre mariajul său, dar și despre divorțul care a marcat-o o perioadă de timp.

,,18 ani de relație și 15 de căsnicie, am divorțat. (…) Ce ne-a despărțit? Pandemia.  Glumesc, că mai trebuie și haz de necaz. Pe scurt: viziunea foarte diferită asupra a ceea ce ne dorim de la viață, ce suntem dispuși să facem în acest sens, evoluții personale diferite. Toate au ieșit la suprafață în acea perioadă complicată pentru toată lumea. Asta este tot ceea ce am de comentat vis-a-vis de motive. În rest, aleg să păstrez în intimitate culisele din spatele divorțului. Cred că este un semn de respect pentru o relație lungă și frumoasă, bazată pe iubire, pentru copiii pe care îi avem împreună și îi iubim la nebunie.”, a mărturisit frumoasa vedetă.

Deși a pus capăt mariajului longeviv, Sonia Argint Ionescu a reușit să treacă peste suferințe și să fie puternică de dragul celor doi copii ai săi. După divorț, vedeta nu s-a mai afișat în public în compania altui bărbat și se dedică în totalitate copiilor și carierei sale.

De momente grele în viața privată a avut parte și Paula Chirilă. Actrița a divorțat de partenerul ei de viață și a fost la un pas de depresie după despărțirea de acesta. Și celebra prezentatoare Diana Bart a trecut printr-un mariaj eșuat și a rămas în relații tensionate cu fostul soț.

Ce spune vedeta despre fostul partener de viață

Sonia Argint Ionescu a mărturisit că a suferit enorm după divorțul de Horațiu Ionescu însă a luat această decizie după ce a simțit că relația cu soțul ei nu mai este la fel. Deși nu mai formează o familie, sora lui Tiberiu Argint preferă să păstreze discreția când vine vorba de motivele separării.

,,Să fim serioși, nicio căsnicie nu se sfârșește brusc. Se zice că un divorț (mai ales după mulți ani de relație) este ca o moarte. Și nu trebuie să fie una una bruscă. Cea lentă, cu care te tot acomodezi în timp este la fel de impactantă. Am trecut printr-o paletă vastă de emoții: blazare, nervozitate, furie, tristețe, panică, frică, îndoială, certitudine, curaj, liniște. Nu scapi de niciuna. Și da, cred că decizia de a divorța, indiferent de motiv, este un curaj fantastic mai ales pentru o femeie. De asemenea, am mai auzit că multă lume vede un divorț ca pe un eșec. Am avut o relație de iubire, lungă și frumoasă până la un moment dat, am făcut doi copii senzaționali, am clădit niște amintiri. Toate acestea nu pot fi considerate un eșec. Ar fi nedrept.”, a mai precizat vedeta tv.

În prezent, Sonia Argint Ionescu se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului. Aceasta are numeroase proiecte de succes, iar în viața privată se declară o mămică fericită și împlinită.

Sonia Argint Ionescu a trecut printr-un divorț dureros, dar a rămas în relații bune cu fostul partener de viață. Cei doi păstrează legătura de dragul copiilor și se dedică în totalitate acestora.
Adauga un comentariu