Cancan ultimă oră

Sonny Flame și Lena Preda s-au despărțit? Internauții au observat câteva schimbări: „Stânga pieptului mă doare, cineva să o repare”

Publicat: 01 aug. 2021
Sonny Flame și soția sa, Lena Preda
Sonny Flame și soția sa, Lena Preda

În ultimul timp au existat diverse ipoteze potrivit cărora Sonny Flame și soția sa, Lena Preda, și-ar fi spus adio. Deși cei doi nu au confirmat încă despărțirea, au apărut unele detalii care pare că îi dau de gol.

Sonny Flame și Lena Preda afișau pe rețelele de socializare, cel puțin, o căsnicie perfectă. Cei doi nu ratau niciun moment de a se posta împreună și mereu păreau extrem de îndrăgostiți. Însă, acum pare că povestea de iubire a ajuns la final. Zvonurile despărțirii sunt tot mai multe, iar internauții au observat câteva schimbări.

Postările cu familia fericită au dispărut de pe rețelele de socializare. În urmă cu ceva timp, Sonny Flame a șters de pe contul său de Instagram toate fotografiile în care apărea alături de Lena Preda, iar de atunci nimic cu soția sa nu a mai apărut în mediul online. După acest prim semn al rupturii au urmat și alte câteva lucruri ce i-au făcut pe toți să creadă că relația a ajuns al final.

Sonny Flame și Lena Preda și-au spus adio?!

Un alt detaliu ce i-a pus pe toți pe gânduri stă ascuns în piesa pe care Sonny Flame a lansat-o de curând. Versurile melodiei vorbesc despre o iubire destrămată, iar vinovată pare să fie chiar femeia. Mai mult, din versuri reiese faptul că aceasta a călcat strâmb și i-a trădat încrederea bărbatului. Mulți s-au gândit că artistul și-a transpus suferința în piesă. Rămâne de văzut dacă aceștia vor confirma despărțirea sau nu.

„E o vorbă din popor. Fiecare își are nașul, mai ales un trădător. În tot timpul ăsta ai pus sare pe rana mea. Pariez că va veni și ziua în care o să faci plata! Stânga pieptului mă doare, săgeți otrăvitoare tu lași în urma ta cu mișcări provocatoare, pasăre răpitoare, tu țintești inima, stânga pieptului mă doare, cineva să o repare”, sunt câteva versuri din noua piesă a lui Sonny Flame.

Comentarii
Adauga un comentariu