Telefoane mobile

Sony a lansat seria Xperia X. Cele trei telefoane prezentate de compania japoneza

Publicat: 22 feb. 2016

Cei de la Sony au prezentat o noua serie de telefoane.

Sony nu s-a agitat foarte mult – a lansat fara tam-tam o noua serie de telefoane, Xperia X, si primele 3 telefoane din aceasta serie. Acestea sunt Xperia X, XA si X Performance si se concentreaza pe performanta camerei foto.

Sony Xperia X

Toate cele 3 telefoane au display de 5 inch iar Sony a facut o modificare fata de stilul traditional, partea din spate fiind din metal. Telefonul a fost colorat cu o abordare „tone-on-tone” astfel ca si partea din fata, si cea din spate formeaza o culoare continua. Optiunile de culoare includ Graphite black, White, Lime Gold sau Rose Gold.

Camera Smart Capture contine sistemul Sony Predictive Hybrid Autofocus ce permite alegerea unui subiect si urmarirea lui. Camera principala este de 23MP si porneste si face poza in 0.6 secunde. Xperia X are o camera pentru selfie de 13MP.

Telefonul promite 2 zile de folosire intre incarcari, avand o baterie de 2.620 mAh. Un alt aspect traditional Sony este legat de sunet – stereo speakers, Hi-Res Audio si DNC.

Xperia X vine cu un procesor Snapdragon 650 cu 3GB de RAM si Android 6.0 Mashmallow. Va veni cu 32GB spatiu de stocare ce poate fi marit cu card microSD.

Xperia X Performance

Cel mai puternic din cele 3 telefoane este Xperia X Performance cel care vine cu procesor Snapdragon 820 (3GB de RAM si 32GB spatiu de stocare). Acesta este si singurul dintre cele 3 rezistent la apa (IP68).

Are un display de 5 inch 1080p, o camera de 23MP cu Hybrid AF si o camera de 13MP pentru selfie. Camera principala poate inregistra video 4K si sa mareasca ISO-ul pana la 12.800. Are si scaner de amprenta sub butonul de power.

Xperia XA

Acesta este cel mai accesibil dintre cele 3. Are un display de 5 inch 720p si o camera de 13MP (8MP pentru selfie). Are procesor MediaTek MT6755, 2GB de RAM si 16GB spatiu de stocare. Va veni insa direct cu Android Marshmallow.

Acesta nu are scaner de amprenta si nici stereo speakers. Bateria este si ea mai mica, de 2.300 mAh.loading...

Adauga un comentariu