Hardware

Sony lanseaza un nou Walkman: NWZA865B

Publicat: 27 iul. 2011

Sony va lansa, la sfarsitul lunii iulie, un nou model de walkman, prin care spera sa recastige pasionatii de muzica. Retailer-ul „Play”, din Marea Britanie, a publicat deja fotografii cu nou model de walkman si specificatii.

Noul Sony Walkman din seria NWZ-A860 are o capacitate de 16 GB si un design diferit fata de predecesorii sai, cu o interfata similara cu cea de smartphone. Fata de butonul circular clasic, walkman-ul are un singur buton „Home”.

Ecranul OLED are o lungime de 8,6 centimetri, conform unei surse CNET, iar noul dispozitiv are functii de file sharing si streaming wireless, ceva ce pana acum nu a mai avut walkman-ul Sony. Se pare insa ca dispozitivului ii va lipsi conexiunea Wi-Fi, urmand ca transferul sa se faca doar prin bluetooth.

Walkman-ul mai are si radio FM, optiune pentru karaoke, display pentru versurile melodiilor, sincronizare cu iTunes, dar si carcasa din aluminiu. Pe lateral, walkman-ul dispune si butoane de control pentru volum.

Play.com face livrari doar in Marea Britanie, iar conform retailer-ului, walkman-ul va fi lansat pe 31 iulie.

Ramane de vazut insa cand va ajunge gadget-ul muzical Sony si in Romania, dar si cat va costa. Alte modele de Walkman pot fi achizitionate online de la noi cu un pret intre 400 si 500 de lei, in functie de model si specificatii.loading...

Adauga un comentariu