Gadgeturi

Sony prezinta noile VAIO Fit

Publicat: 13 iun. 2013
Sony a adus in Romania noile laptopuri VAIO Fit, la scurt timp de la lansarea lor mondiala. Toate produsele din aceasta gama sunt dotate cu NFC, astfel ca va fi simplu sa le conectezi la casti sau la alte dispozitive care au aceasta tehnologie. Ele vin, de asemenea, si cu ClearAudio+, pentru un sunet placut chiar si atunci cand volumul este la un nivel inalt.
VAIO Fit 15E este subtire si cu un design minimalist, care face ca lucrul sa devina placut. El este disponibil in variantele negru si alb. Pe partea de specificatii, avem doua tipuri de procesoare: Intel Pentium 987 sau Intel Core i7. Ambele variante vin cu 4 GB de RAM, iar capacitatea de stocare este de 500 GB, respectiv 1 TB. VAIO Fit 15E cantaresc 2,5 kg, iar ecranul este de 15,5 inch.
Celalalt model, VAIO Fit 15, are tot un design minimalist, cu colturi rotunjite. Boxele sunt ascunse in sistemul de rabatare al laptopului. Ultrabookurile au doua variante pentru procesor: Intel Core i5 sau i7, memorie de 8 GB si stocare hibrida: HDD de 1TB sau 750 GB, la care se adauga memorie flash NAND pentru cache de 8 GB.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit