Gadgeturi

Sony smartphone in masina ta – VIDEO

Publicat: 24 iun. 2012
5

Sistemul audio video XAV-601BT pentru masina lansat acum de cei de la Sony vine cu un ecran tactil de 6.1″ (15.5 cm) si ne ofera posibilitatea de a naviga, accesa continutul muzical si toate aplicatiile de pe un smartphone. Te poti bucura de toate acestea prin simpla conectare a telefonului cu certificat MirrorLink, prin cablu sau Bluetooth.

Utilizatorii pot primi si initia apeluri, accesa continutul media si aplicatiile de pe smartphone in timp ce telefonul este incarcat prin USB. Sistemul este compatibil cu o parte din telefoanele Nokia ce ruleaza pe Symbian si bineinteles cu modelele Apple iPhone.

Display-ul are o rezolutie de 800*480 pixeli si o luminozitate de 420 cd/m2 si contrast de 750:1. Si pe langa continutul din telefon, XAV-601BT poate reda si CD-uri, DVD-uri, navigatie prin sistemul TomTom, poate fi conectat la o camera de marsarier, si multe altele.

Parerea mea este ca merita, mai ales pentru cei care sunt mai tot timpul pe drumuri si doresc sa vorbeasca la telefon, nemaiavand in ureche tot timpul acea casca incomoda. In plus e o modalitate de divertisment la volan si nu numai. Pretul este insa destul de ridicat: 500 $.

Adauga un comentariu