Stiri

Sony va aduce jocuri pe PlayStation 4 prin intermediul sistemului de streaming

Publicat: 17 feb. 2013

Lansarea noii console PlayStation 4 este programata sa aiba loc saptamana viitoare, iar Sony ar putea sa lanseze si o noua tehnologie careva permite streamingul de jocuri mai vechi ale companiei, direct pe consola, prin intermediul conexiunii de internet.

Potrivit Wall Street Journal,  PlayStation 4 va utiliza aceasta tehnologie ajutata de o companie numita Gaikai care a fost cumparata in acest an de Sony pentru suma de 380 de milioane de dolari.

Atat jocurile vechi cat si cele actuale pentru consola PlayStation 3 vor putea rula, prin intermediul sistemului de streaming, si pe PlayStation 4. In plus, noua consola care va fi lansata de Sony va putea rula jocuri pe discuri optice sau in mod clasic.

De asemenea, sunt alimentate zvonurile cu privire la joystick-urile care vor avea un touchpad. Doua imagini cu astfel de dispozitive au ajuns pe internet, dar acestea au fost catalogate ca prototipuri, deci nu este clar daca vor ajunge in productia de serie. Modelul de controller are forma clasica, insa aminteste de PlayStation Move prin intermediul unei lumini albastre. In plus, joystick-ul este echipat cu touchpad-ul care se afla pe mijloc si cu un jack de 3.5 milimetri, pentru casti, care este posibil sa poata fi folosit pentru comunicarea audio.

Evenimentul de lansare al noii console de joc PlayStation 4 va avea loc pe 20 februarie 2013, la New York.loading...

Adauga un comentariu