Stiri

Sony Vaio VPCCA3S1E/G – Lucreaza cu stil

Publicat: 05 apr. 2012

Iesiti in evidenta si faceti-va remarcat. Laptopurile Sony Vaio VPCCA3S1E/G sunt concepute pentru a fi adevarate embleme de stil, cu un finisaj unic al materialului, absolut diferit de orice ati vazut pana acum. Unele modele au o transparenta sporita combinata cu un efect de emitere a luminii care reflecta lumina din interiorul materialului si o emite prin marginile notebookului. Declaratia ideala in materie de design pentru persoanele care isi doresc mai mult decat doar culori indraznete.

Sony Vaio VPCCA3S1E/G este disponibil, de asemenea, in culori subtile cu o transparenta superioara a suprafetei. Arata bine langa dvs. si completat de o varietate de accesorii in culori asortate.
Tastatura cu izolare intre taste dispune de o tehnologie avansata de iluminare din spate, care utilizeaza controlul automat al luminozitatii pentru a detecta luminozitatea mediului inconjurator.

Senzorul porneste automat iluminarea din spate in zonele intunecate, precum in salile de sedinte intunecoasa sau pe timp de noapte. Aceasta va ofera libertatea de a scrie rapoarte si documente pe tot parcursul zilei si cateva ore bune din noapte.

Notebookurile Sony Vaio VPCCA3S1E/G nu sunt doar puternice, dar si eficiente energetic. Functia de control automat al luminozitatii a afisajului VAIO regleaza automat luminozitatea ecranului in zonele mai intunecate pentru a conserva energia si a maximiza performantele. Daca doriti sa ascultati muzica sau sa luati o pauza scurta de la PC oricand doriti, apasati butonul de oprire a afisajului din partea din fata a notebookului pentru a opri instantaneu ecranul.

Comunicati prin video chat cu prietenii si familia utilizand camera Web integrata cu tehnologie Exmor. Dispunand de un senzor CMOS Exmor de la Sony, camera Web integrata cu tehnologie Exmor ofera chat video cu imagini clare, limpezi si bine definite, neclaritate redusa, culori mai naturale si contrast puternic. Pe scurt, cea mai apropiata experienta de conversatia efectiva fata in fata pe care o puteti obtine.
Butonul WEB cu o singura atingere va permite sa porniti si sa navigati pe Internet in cateva secunde fara a fi nevoie sa porniti complet PC-ul.

Apasand butonul Web amplasat convenabil in partea frontala a notebookului, puteti porni si va puteti conecta online in cateva secunde. Aceasta functie printr-o atingere activeaza Internetul fara o pornire completa a PC-ului, economisind timp valoros si energia bateriei.loading...

Adauga un comentariu