Mozaic muzical

Soprana care era sa fie ucisa de bacteriile din spital e intr-o forma de zile mari! La 44 de ani, Amelia Antoniu pluteste pe scena Teatrului de opereta!

Publicat: 19 nov. 2018
3

Toata tara a fost alaturi de soprana care era sa fie ucisa de bacteriile din spital. Amelia Antoniu a fost la un pas de moarte, in urma cu opt ani, dupa ce s-a infectat cu bacteria pioceanic, in Spitalul CF 2, acolo unde se internase pentru o afectiune ginecologica. Soprana a fost dusa in coma la Spitalul Municipal si a trecut cu bine peste momentul de cumpana, ulterior nascand si o fetita.

Soprana care era sa fie ucisa de bacteriile din spital. Amelia Antoniu a colaborat cu regizorul Andrei Serban

Amelia si-a reluat si cariera artistica la Teatrul National de Opereta si Musical „Ion Dacian”. Acum doi ani, soprana a jucat in opereta „Vaduva vesela”, in regia celebrului Andrei Serban, fiimd coplesita de personalitatea acestuia. „Cand drumurile se-ntalnesc, totul capata alte dimensiuni”, a postat Amelia despre regizor

Soprana care era sa fie ucisa de bacteriile din spital. In noul spectacol, Amelia Antoniu are si numere de balet

In prezent, soprana care era sa fie ucisa de bacteriile din spital joaca in spectacolul "Victoria si-al ei husar”. Amelia Antoniu nu are un rol simplu, mai ales ca personajul pe care il interpreteaza este implicat si in mai multe numere de balet. La 44 de ani, Amelia face fata cu brio acestei provocari fizice, fotografiile demonstrand ca soprana, in anumite momente, pluteste pe scena.

Adauga un comentariu