Magazin

Sora Laurei Cosoi bate drumul de la Iasi la Bucuresti pentru a o consola

Publicat: 07 iun. 2012
1
Veste soc, ieri, in lumea mondena. Laura Cosoi si Smiley au decis sa se separe. Brusc si fara sa ofere detalii, cei doi frumosi ai showbizului autohton si-au intors spatele si pornesc pe drumuri separate. Curios este faptul ca informatia a avut impact de tsunami chiar si asupra apropiatilor cuplului, care nu stiau nimic din tot ce se intampla in spatele relatiei care parea perfecta. Singura care a lasat insa de inteles ca era la curent cu separarea este Alina Cosoi, sora vedetei de la Pro TV, scrie Cancan.
Dupa cinci ani de poveste, in care au construit o relatie de invidiat bazata pe o dragoste care se vedea de la o posta, Laura Cosoi se desparte de Smiley. Informatia halucinanta a fost data publicitatii printr-un comunicat de presa sec, in care acestia fac apel la intelegere, exprimandu-si dorinta sa nu se faca valuri in jurul despartirii lor. Decizia a fost luata de comun acord de cei doi – desi potrivit surselor noastre, Smiley a fost ceva mai hotarat – , cel mai probabil dupa o perioada intensa de framantari, la finalul careia acestia au ajuns la concluzia ca iubirea lor s-a consumat si aceasta este cea mai eleganta modalitate de a-i pune punct. Si asta in ciuda faptului ca prietenii si apropiatii cuplului, care ii vedeau mai degraba casatoriti decat despartiti, nu aveau cunostinta de framantarile si discutiile care se petreceau intre ei, iar acum sunt convinsi ca se vor impaca. Se pare ca singura persoana care a fost si este la curent cu situatia existenta in cuplu, racirea si decizia acestora de a-si spune adio si a se separa este Alina Cosoi, sora vedetei de la Pro TV. „Si noua ne pare rau si regretam faptul ca nu mai sunt impreuna. Erau frumosi ca si cuplu, dar tot ceea ce isi doreste Laura acum este linistea. Ea este la Bucuresti, da. Nu are timp sa vina la Iasi, dar vorbim mult la telefon si ne sfatuim. Voi veni la Bucuresti sa o consolez, dar nu stiu cata nevoie are. Ce sa zic, e bine ca acum are mult de lucru cu proiectul pe il pregateste la Pro”, a declarat Alina Cosoi pentru Cancan. 
Laura Cosoi si Smiley s-au cunoscut in anul 2007, pe vremea cand erau colegi in serialul „Cu un pas inainte” (Pro TV). S-au placut la prima vedere, dar, cum ambii erau implicati in alte relatii, au fost numai amici pentru o perioada. In cele din urma, fiecare a renuntat la povestea de dragoste pe care o traia, dar a fost nevoie ca Laura sa faca primul pas, Smiley fiind ceva mai temator, dupa cum a povestit chiar el intr-un interviu incendiar acordat revistei Ciao! Abia dupa cateva luni bune au devenit un cuplu in adevaratul sens al cuvantului si s-au mutat impreuna la scurt timp, fiind una dintre putinele perechi din showbiz ferite de orice scandal pe tot parcursul relatiei. In urma cu mai bine de doi ani au inceput sa construiasca impreuna o casa in Cernica, vila care a fost gata abia la sfarsitul anului trecut, ei mutandu-se fix in perioada sarbatorilor.
Comentarii
  • Sint doi oameni talentati frumosi si sper k destul de destepti k sa nu iese n presa sa si spele rufele cum fac altii fara minte!!!

Adauga un comentariu