Stiri si curiozitati

Sora Oliviei Steer era insarcinata cand a aflat ca are cancer. A murit cinci ani mai tarziu

Publicat: 26 mart. 2019
3

Cunoscuta activista anti-vaccinare si promotoare a stilului de viata raw-vegan, Olivia Steer a decis sa-si schimbe complet viata atunci cand sora ei a murit de cancer, la numai 38 de ani, lasand in urma un baietel.

Moartea surorii sale, Lavinia, a fost momentul care i-a schimbat complet viata Oliviei Steer. Fost regizor si asistent universitar la facultatea din Oradea, Lavinia Steer a fost diagnosticata cu cancer in timp ce era insarcinata, insa a decis sa pastreze sarcina si sa amane chimioterapia.

Dupa nastere, a inceput tratamentul pentru cancer, dar nu s-a mai putut lupta cu boala decat cinci ani. Baietelul ei este crescut de bunica, mama Laviniei si a Oliviei.

Intr-un interviu, Olivia a explicat: ”Sora mea a descoperit ca avea cancer la cateva luni de sarcina si am incercat sa gasesc alternative. Lavinia a fost prinsa in caruselul alopatiei si a mai trait cinci ani. A murit cand Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamana foarte mult cu ea. Are aceeasi ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a nascut prin cezariana si dupa a inceput sa faca chimioterapie, nu a putut sa-l mai creasca.”

Lavinia Steer a fost activa pe toata durata bolii sale. Ea avea si o mare pasiune pentru caini, era crescator si arbitru international in concursurile pentru caini.
Adauga un comentariu