Sporturi

Sorana Cirstea si Horia Tecau, favoriti la calificare in aceasta noapte la Australian Open

Publicat: 18 ian. 2012

După victoria în minimum de seturi împotriva caștigătoarei de la US Open, Samantha Stosur, Sorana Cîrstea se pregătește de un meci ceva mai ușor în turul 2 de la Australian Open. Jucătoarea noastră o întalnește în această noapte pe Urszula Radwanska, locul 99 în ierarhia WTA.

Dacă pentru Sorana prezența în turul 2 nu este o noutate, ea calificandu-se pentru al 3-lea sezon consecutiv, pentru Radwanska este o premieră. Poloneza a trecut în runda inaugurală de Alison Riske, în 3 seturi.

Aceasta va fi cea de-a 3-a confruntare dintre Sorana și Urszula. Radwanska s-a impus la Bangkok în 2007, iar Cîrstea a avut caștig de cauză la Hobart, un an mai tarziu. Ambele partide s-au disputat pe hard.

Dacă trece de Radwanska, Sorana se califică în turul 3, acolo unde se află deja o altă reprezentantă a Romaniei, Monica Niculescu. Monica joacă vineri cu Caroline Wozniacki.

Tot în această noapte vor juca în primul tur al probei de dublu Lindstedt și Tecău. Perechea romano-suedeză va întalni 2 jucători net inferiori, Siljestrom și Zelenay.
Atat Sorana Cirstea, cat si Horia Tecau cu Lindstedt sunt favoriti la casele de pariuri.loading...

Adauga un comentariu