National

Sorin Apostu, suspendat din functie prin ordin al prefectului de Cluj

Publicat: 25 nov. 2011
1
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, arestat pentru luare de mita, a fost suspendat din functie dupa ce prefectul judetului Cluj, Florin Stamatian, a emis, astazi, un ordin in acest sens.
Prefectul Florin Stamatian a declarat corespondentului Mediafax, ca in municipiul Cluj-Napoca nu s-au creat disfunctionalitati in urma arestarii lui Sorin Apostu, atributiile primarului fiind preluate in aceasta perioada de viceprimarul Radu Moisin, ca reprezentant al majoritatii PDL din Consiliul Local.
„Am emis, vineri, ordinul de suspendare din functia de primar al Clujului a lui Sorin Apostu, dupa ce am primit decizia instantei prin care acesta a fost arestat preventiv. La nivelul municipiului Cluj-Napoca nu s-au produs disfunctionalitati, viceprimarul Radu Moisin preluand atributiile lui Sorin Apostu, ca reprezentant al majoritatii PDL din Consiliul Local”, a spus prefectul de Cluj.
Potrivit acestuia, CL va trebui sa se intruneasca intr-o sedinta, in zilele urmatoare, pentru a alege un primar interimar dintre cei doi viceprimari ai municipiului.
Adauga un comentariu