Cancan ultimă oră

Sorin de la Akcent, declarații șoc. Ce a spus acesta despre Andra

Publicat: 30 nov. 2020

Cătălin Măruță a fost luat prin surprindere de Sorin de la Akcent, în propria emisiune, când prezentatorul l-a supus unei provocări. Însă de marea provocare a luat pare însuși inițiatorul ei.

Cătălin Măruță l-a avut invitat în emisiunea sa de la Pro TV pe Sorin Brotnei, fost membru al trupei Akcent. El a participat în cadrul provocării, Spui tot sau îți ia gura foc, acolo unde Cătălin Măruță a rămas surprins când Sorin a afirmat că ar face amor cu soția lui, Andra.

Prezentatorul Cătălin Măruță a citit întrebarea: ”Cu ce persoană din showbiz ai vrea să ai o aventură de-o noapte?”. A fost chiar prima întrebare din cadrul provocării. Sorin Brotnei a dat un răspuns rapid și surprinzător: Andra Măruță.

Sorin Brotnei nu a aplanat subiectul controversat. Inițial, Cătălin Măruță i-a răspuns: ”Deci faci d-astea”. Apoi, prezentatorul a început să râdă. Însă, cântărețul a continuat pe aceeași idee. ”Dacă managerul ei vrea să-l suplinesc, o fac oricând, cu plăcere”, a spus artistul. La acest comentariu, Măruță a continuat să zâmbească și a schimbat subiectul.

Cătălin Măruță intervine în divorțul dintre Raluca și Pepe. Iată ce a spus acesta

Divorțul dintre Pepe și Raluca a venit ca un șoc pentru toată lumea. Fanii au fost surprinși că o poveste de dragoste de mai bine de opt ani de zile a ajuns la final. Însă se pare că momentul despărțirii nu a fost o surpriză pentru apropiații cuplului, care știau de ceva timp de problemele celor doi, printre aceștia se numără și nașii, Andra și Cătălin Măruță.

Se pare că problemele din familia Pascu erau cunoscute de apropiați, potrivit Fanatik.ro. Mai mult, nașii cuplului, Andra și Cătălin Măruță au încercat în mai multe rânduri să rezolve cumva neînțelegerile dintre cei doi. Aceștia au avut mai multe întâlniri în care au discutat despre problemele din cuplu, însă nu s-a putut ajunge la o cale de mijloc, Raluca dorindu-și divorțul.

Chiar dacă Raluca și Pepe nu mai formează un cuplul, Cătălin Măruță și Andra au rămas alături de ei, considerându-se nașii lor și după divorț.

„Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea, aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povești, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat”, a declarat Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, imediat după ce divorțul a fost făcut public.

Adauga un comentariu