National

Sorin Frunzaverde: Suspendarea presedintelui si schimbarea sefilor Camerelor nu sunt prioritati USL

Publicat: 02 mai 2012
1
Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde a declarat, astazi, ca nici suspedarea sefului statului si nici schimbarea presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului nu sunt prioritati ale guvernarii USL, el precizand insa ca Traian Basescu si-a pierdut o parte din legitimitate, informeaza agentia de stiri Mediafax.
El a spus ca in USL nu s-a discutat oficial despre suspendarea sefului statului.
Intrebat care este opinia sa in legatura cu acest subiect, el a precizat ca este greu de spus daca este necesara suspendarea presedintelui.
„Presedintele si-a pierdut o parte din legitimitate, pentru ca a esuat cu doua guverne: Guvernul Boc si Guvernul Ungureanu”, a precizat insa Frunzaverde, potrivit Mediafax.
El a mentionat ca nu este nicio bucurie pentru nicio tara sa isi suspende presedintele.
Frunzaverde a mai spus, raspunzand unei intrebari, ca nici suspendarea presedintelui si nici schimbarea presedintilor Camerelor Parlamentului nu sunt prioritati USL.
El a spus ca prioritatea USL este buna guvernare.
Referindu-se la suspendarea din functie a presedintelui Basescu, Frunzaverde a afirmat: „Nu am discutat oficial in USL acest subiect, greu de spus in acest moment, este clar insa ca presedintele si-a pierdut o parte din legitimitate prin faptul ca a esuat cu doua guverne: Boc si Ungureanu. Dar nu am discutat acest subiect si o sa reafirm un lucru pe care l-am mai spus, si anume ca nu este o bucurie pentru o tara sa isi suspende presedintele. Subiectul va fi probabil discutat zilele acestea in USL”.
„Nu cred ca aceasta este prioritatea guvernarii USL. Este o mare victorie ca am reusit sa aducem la guvernare un executiv USL, o victorie a Parlamentului in primul rand, care incepe sa isi reabiliteze imaginea”, a mai declarat vicepresedintele PNL, scrie Mediafax.
Frunzaverde a mai spus ca noul Guvern propus de Victor Ponta este un „guvern competent, care in mod sigur va face fata provocarilor din acest moment si care isi va face datoria pana in decembrie”.
Adauga un comentariu