National

Sorin Grindeanu, mesaj dur la adresa ministrului Sănătății: „E un regres incredibil față de toți predecesorii”

Publicat: 08 apr. 2021
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu l-a criticat, joi, la Antena 3, pe ministrul sănătății Vlad Voiculescu și a afirmat că este cel mai slab ministru aflat la conducerea acestui minister foarte important pentru România.

„Este evident că e un regres incredibil față de toți predecesorii pe care i-a avut Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății. Dar, cred că trebuie să privim toată această problemă într-o cheie mai largă. Odată cu marele guvern tehnocrat din 2015 până în 2016 a venit și Vlad Voiculescu pentru prima dată la Ministerul Sănătății, deși nu îl recomanda absolut nimic. Mai mult decât atât, după alegerile locale, de la Primăria Municipiului București, ar fi vrut să fie viceprimar. Acum văd că deși sunt nenumărate exemple de lipsă evidentă de management a domnului Voiculescu cei din USR Plus se încăpățânează să țină de Vlad Voiculescu. Ca vicepreședinte PSD a putea să vă spun că mi-ar conveni să-l mai țină, pentru că orice zi în plus a lui acolo aduce puncte în minus actualei guvernări și lucrurile astea, ca adversar politic, ar putea să mă bucure. Dar nu așa trebuie privită problema”, a spus Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă Vlad Voiculescu ar putea fi demis de Florin Cîțu, Soein Grindeanu a răspuns:

„E un Guvern de coaliție, dar primul-ministru are pârghiile necesare să meargă la acele celebre ședințe de coaliție care, dacă nu mă înșel, se țin în fiecare săptămână, luna, și să spună celor care l-au propus că așa nu mai merge și că acest domn trebuie a fi schimbat. Deci, ține și de domnul Cîțu, ține și de domnul Barna și într-un final să știți că ține și de domnul Orban ca președinte al partidului principal din arcul guvernamental.

Pentru că lucrurile nu pot fi schimbate, din ce am înțeles, conform regulilor, decât de cei care au propus persoana respectivă. Da, dar Guvernul e al României, nu există felii. Primul-ministru este pentru toți românii”

Adauga un comentariu