Actualitate

Sorin Iacoban: „Camelia Gavrilă demonstrează că, în politica locală ieșeană, oportunismul este prioritar în fața doctrinei, a idealurilor sau a binelui comunității“ (P)

Publicat: 13 sept. 2020
Sorin Iacoban
Sorin Iacoban: „Camelia Gavrilă demonstrează că, politica locală ieșeană, oportunismul este prioritar în fața doctrine, a idealurilor sau a binelui comunității“ (P)

Acum câteva zile, Victor Ponta spunea că „la Iași nici nu mai știi care este ciuma roșie și care este ciuma galbenă”, o idee care la o primă audiție poate părea amuzantă.

Astăzi, discutând cu un reputat profesor universitar ieșean, un personaj foarte preocupat de activitatea profesională, dar puțin concentrat asupra vieții politice, mi-am dat seama că acesta era absolut convins că doamna Camelia Gavrilă candidează din partea PNL la aceste alegeri locale.

Să vă spun sincer, nu cred că poate fi învinuit.După atâtea jocuri și schimbări de partid, este normal ca ieșenii să nu mai înțeleagă pe cine reprezintă cu adevărat candidații, ce doctrină adoptă și ce și-ar dori să facă dacă ar urma să fie aleși.

Un exemplu foarte bun este chiar cel al doamnei Cameliei Gavrilă. Aceasta și-a asumat candidatura din partea unui partid de stânga. Teoretic, acest lucru ar trebui să însemne că aspiră la justiție socială, la reprezentarea celor vulnerabili, la susținerea celor fără posibilități. Însă discursul dumneaei nu cuprinde cu adevărat astfel de problematici, candidatura la Primărie fiind doar rezultatul oportunismului unui om politic care gândește în interes propriu.

Prin susținerea unei foste peneliste pentru funcția de primar al Municipiului, membrii conducerii PSD Iași au demonstrat că pentru ei doctrina este doar ceva abstract, ceva neimportant și că, în fapt, sunt un grup de oameni care nu se ghidează după idealuri și nevoi ale populației, ci doar după posibilitățile de a ocupa funcții în administrație. Dacă privim în ansamblu, asta nu înseamnă decât că opțiunile electoratului „de stânga” sunt din ce în ce mai limitate și reprezentarea acestuia în administrația locală devine tot mai improbabilă.

De aceea, PRO România a ales să participe la aceste alegeri locale, deși a susținut din primul moment că nu ar trebui să fie organizate acum. Comunitatea ieșeană are nevoie de o opțiune cu adevărat de stânga, un partid care să caute îmbunătățirea calității vieții tuturor, nu doar a celor care se află în grupurile de interese care au acaparat Primăria, Consiliul Local și Consiliul Județean.

Ne asumăm să luptăm împotriva celor care doar pretind că reprezintă comunitatea și că reprezintă o ideologie, când, în fapt, își reprezintă propriile interese.

Vă invităm să votațiPRO România pentru ca, împreună, să redăm Iașul ieșenilor!

Votați Sorin Avram Iacoban la Primăria Iași și echipa PRO România la Consiliul Local Iași

Comentarii
  • Foarte bine spuneți domnule Sorin Iacoban. Nu mă mai simt reprezentat de PSD, desi, la alte alegeri le-am dat votul. Chestia cu Camelia Gavrilă m-a bulversat si pe mine. O cunosc de cand candida pentru PNL si sincer, am aflat recent ca este la PSD. Nici nu sunt atent la politica, decat in preajma alegerilor. Nu stiu ce gandesc fostii sprijinitori ai PSD, dar eu acum consider că numai Pro Romania se mai gandeste si la oamenii saraci si care au nevoie de sprijin. Eu voi vota Pro Romania, dar sper sa va tineti de promisiuni si sa ascultati parerea oamenilor care va voteaza.

  • RUSINE! deci Cami asta m-a dat peste cap…eu tineam cu ea dar mai nou a devenit traseista…Nu reprezinta mai nimic acum…Iacoban cred ca e singura alegere potrivita pentru Iasi

  • Iacoban arata tarie de caracter si stabilitate! Este de apreciat ca a ramas un adevarat lider de stanga printre noi…restu sunt liberali vopsiti…Succes !

  • Din pacate domnule Iacoban oportunismul in tara asta este in fata oricarei alte valori…Eu va urmaresc de mult si stiu ca incercati sa faceti tot ce puteti pentru acest oras. Va multumesc cu ocazia asta. Speram sa scapam de aceste personale cu masti colorate …Mult succes va urez!

  • ba ce de-a pupatori de dosuri pe aci,le dau o veste trista celor de mai sus,PNL castiga detasat atat in oras cat si-n judet,hai pha ne vedem pe 27.09

  • Bai desteptul ba! Tu asta cu „Anonim” ce reprezinti ma? Sau cu cine votezi ma? Daca votezi cu PNL sincer imi pare rau de tine dar de ce nu intelegei ca madam asta Lantisor Gavrila iti face de rahat partidul? Tu nu vezi ma ca ea era PNL si a venit in PSD ?! Ti se pare normal? Greu de cap…BRAVO IACOBAN! ZILE!

Adauga un comentariu