Actualitate

Sorin Iacoban: „Haideți la vot! Împreună cu PRO România veți reda Iașul ieșenilor!Duminică nu mai este despre politicieni, ci despre voi!“ (P)

Publicat: 25 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sorin Iacoban Haideți la vot Împreună cu PRO România veți reda Iașul ieșenilorDuminică nu mai este despre politicieni ci despre voi P
Filiala PRO România a cerut renumărarea voturilor pentru Consiliul Județean Iași

Astăzi vreau să vorbesc cu toți oamenii care s-au săturat de un Iași administrat slab, care rămâne în urmă în raport cu celelalte mari orașe din Moldova, un Iași cu trafic îngrozitor și construcții haotice.

Am asistat la o campanie fără conținut, fără dezbateri, care nu a făcut să demonstreze decât că, atunci când ai un partid mare în spate, nu mai ești interesat de oameni, pentru că ai deja certitudinea voturilor produse de aparatul de partid. Haideți să le arătăm că, în 2020, un partid pentru a fi votat trebuie să fie cu adevărat interesat de soarta celor care îl votează!

Astăzi este ultima zi de campanie electorală, ultima zi în care candidații înscriși în această cursă pot încerca să vă convingă. Pot să înțeleg de ce nu mai aveți încredere în politicieni, de ce credeți că politica este „jocul lor”. După atâția ani, este natural să gândiți așa. Totuși, resemnarea și lipsa de speranță nu produc schimbare. Dacă sunteți dezamăgiți, înseamnă că și voi credeți că Iașul ar trebui să arate altfel. Dacă cedați în fața lor, a celor care ne conduc Municipiul de atâția ani, schimbarea va întârzia să apară și dezamăgirea nu va face decât să crească.

Duminică este ziua în care voi puteți influența ceva. Dacă sunteți nemulțumiți de modul în care PNL și PSD au condus administrația locală, votați PRO România.

Deja PNL și PSD v-au arătat că nu știu sau nu își doresc să îmbunătățească modul în care arată cartierul vostru, condițiile din transportul în comun sau orice altceva este necesar pentru o comunitate dezvoltată.PNL și PSD v-au demonstrat că nu mai merită o șansă întrucât pentru ei sunt importante doar funcțiile și nu oamenii, doctrina sau responsabilitatea de a pune în practică promisiunile făcute ieșenilor.

Este momentul să votați PRO România și să oferiți șansa unui partid nou și unor candidați care sunt buni profesioniști în domeniile lor de competență, dar nu au mai ocupat funcții în administrația locală. Altfel, rămânem în cercul vicios în care oamenii nu ies la vot pentru că sunt dezamăgiți de politicieni și ajung să fie aleși tot cei care i-au dezamăgit.

Pro România este un partid tânăr, care și-a asumat o doctrină de centru-stânga pe care dorește să o respecte cu adevărat, întrucât înțelege responsabilitatea față de cei care au nevoie de susținere, își dorește să le ofere oportunități celor care nu le-au avut până acum și să creeze o comunitate puternică, modernă.Este singurul partid preocupat de dezvoltarea zonelor defavorizate ale Iașului și de persoanele care au nevoie de sprijin pentru a duce un trai adecvat.

Pentru a reuși să facem asta și să producem, în sfârșit, o schimbare în politica ieșeană, pentru PRO România este foarte important votul vostru.

Dacă toți oamenii care își doresc o altfel de politică ies la vot și votează cu Sorin Avram Iacoban și echipa PRO România, atunci, de duminică, politica locală va arăta diferit. Veți transmite un mesaj puternic și veți reuși să redați Iașul ieșenilor.

Haideți la vot duminică și respectați măsurile de siguranță!

Votează Sorin Avram Iacoban pentru Primăria Iași (poziția nr. 5 pe buletinul de vot) și echipa PRO România care candidează la Primăria Iași și Consiliul Local Iași (poziția nr. 6 pe buletinul de vot)

 

Comandat de Partidul Pro România Iaşi, produs de SC LIVE Digital SRL, CUI AEP 21200010.

Adauga un comentariu