Eveniment-Social

Sorin Iacoban: Scandalul de la Institutul Cantacuzino o lovitura decisiva pentru cercetarea in medicina”

Publicat: 24 feb. 2014
Scandalul izbucnit la Institutul Cantacuzino, in urma caruia 400.000 de doze de vaccin au fost declarate neconforme, genereaza critici dure vis-a-vis de modul in care responsabilii din Ministerul Sanatatii trateaza aceasta problema. Printre cei revoltati de modul in care este pur si simplu distrus sistemul de cercetare romanesc  se numara si deputatul iesean Sorin Iacoban.
„Scandalul dozelor de vaccin neconforme reprezinta o lovitura decisiva data sistemului de cercetare romanesc in domeniul medicinii. Ministrul Sanatatii, domnul Nicolaescu nu a fost capabil sa ne ofere un punct de vedere coerent cu privire la ce s-a intamplat cu dozele de vaccin antigripal produse de Institutul Cantacuzino si daca acestea ar putea pune in pericol sanatatea romanilor. Desi anuntul presedintelui Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale, doctorul Marius Sava, a fost foarte clar si ingrijorator, scotand in evidenta faptul ca unul din efectele secundare ale produsului ar putea fi socul anafilactic cu capacitate tanatogeneratoare, domnul Ministru a cautat vinovatii in politica, dupa care a anuntat o serie de masuri din care nu am inteles nimic”.


loading...

Comentarii
  • Felicitari lui Iacoban pentru problema ridicata in Parlament, e bine ca nu a uitat de Iasi odata ajuns in Parlament ci dimpotriva se ocupa de probleme institutiilor cu renume din iasi si totodata de iesinii care l-au votat.

  • Sunt de apreciat initiativele domnului deputat inca de la inceputul mandatului. Asta inseamna ca se poate!!! Sa o tineti tot asa. Iasul are nevoie de cat mai multe exemple ca dumneavoastra!!!

Adauga un comentariu