National

Sorin Oprescu, o noua cerere de INTERNARE in SPITAL. Este suspect de cancer la plamani

Publicat: 03 oct. 2015
1

Avocatii lui Sorin Oprescu au depus o noua cerere de internare in spital a primarului suspendat al Capitalei. Aparatorii lui Oprescu sustin ca primarul are mai multe boli grave si are nevoie de investigatii medicale pentru ca ar fi suspect de cancer la plamani, potrivit Romania TV.

Avocatul Alexandru Chiciu s-a prezentat sambata la Arestul Central, unde este incarcerat Sorin Oprescu, si a subliniat ca lui Sorin Oprescu i s-a descoperit cel putin o afectiune despre care nu se stia inainte de a fi incarcerat.

„Facem aceasta solicitare in contextul recomandarilor facute de medici. Exista un numar de 12 diagnostice, exista 4 file de recomandari si o serie de analize pe care le-a facut Sorin cu ocazia internarii. Judecatorul de drepturi si libertati atesta existenta afectiunilor grave pentru Sorin Oprescu. (…) Cel putin despre una dintre afectiunile constatate la aceste verificari nu a stiut”, a declarat Alexandru Chiciu.

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost arestat preventiv in 6 septembrie, de Tribunalul Bucuresti, la cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de luare de mita. Curtea de Apel Bucuresti a mentinut, in 14 septembrie, decizia Tribunalului Bucuresti, Sorin Oprescu ramanand in arest preventiv si fiind suspendat din functie, din 15 septembrie.

Din momentul in care a fost arestat, Oprescu s-a confruntat cu mai multe probleme medicale, el fiind internat patru zile la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a fost supus unor investigatii amanuntite.
Comentarii
  • Daaa, prin alea 12 boli se afla si cleptomania, ca asta-i cea mai frecventa boala descoperita de …procurori? Saracu’ avocat, si lui ii e greata de cate minciuni trebuie sa spuna, cate boli tre’ sa inventeze, cercetare stiintifica nu gluma. Mai are voie la o trimitere la consultatie, peste o luna de zile, conform reglementarilor si instructiunilor CNAS.

Adauga un comentariu