National

Sorin Oprescu rupe tacerea. Dezvaluiri din spitale

Publicat: 02 aug. 2016

Criza din spitale si faptul ca medicii sunt intr-un conflict total cu guvernul tehnocrat din cauza garzilor neplatite l-au facut pe Sorin Oprescu sa iasa la atac.

Fostul primar al Capitalei s-a decis sa rupa tacerea si sa spuna totul despre situatia din spitale. „Oamenii nu mai pot. A doua zi dupa garda isi opereaza bolnavii. La fel si anestezistii. De multe ori se intampla si greseli. Sistemul e tulburat de la un cap la altul. Daca se ridica cineva li se spune: voi vorbiti? E o spirala a tacerii.

Sunteti in siguranta in spitale intr-un procent foarte mare. Ce se intampla, problemele din spitale, sunt din cauza lipsei banilor. Pe perioada mandatului meu, din cele 20 de spitale care au ramas doar 19, 11 spitale se invart dupa soare. Am reparat si am dotat la nivel de Europa. Din 1978 nu s-a mai facut niciun spital in Romania. Asta e o mare problema.”, a spus doctorul Sorin Oprescu.

„Medicii din Romania muncesc pana crapa. Am o statistica morbida care spune ca multi dintre ei muncesc pana cand cad printre paturi”, a mai spus Oprescu.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu