National

Sorina Matei, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: ”Presedintele se umple de ridicol total”

Publicat: 19 sept. 2019

Jurnalista Sorina Matei comenteaza iesirea lui Klaus Iohannis dupa decizia Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR), afirmand ca declaratia de presa a presedintelui s-a bazat pe un „mega fake news”. „CCR nu a obligat Guvernul sa vina in Parlament si nici nu o va face”, sustine Matei, precizand ca presedintele se umple astfel de un „ridicol total”.

Codrin Stefanescu: ''Fereasca Dumnezeu sa nu intram in turul 2 la prezidentiale! Sa fiti nevoiti sa alegeti intre Klaus si Barna!

Intr-adevar, Klaus a picat in capcana propriei propagande astazi. A facut “de indata” o declaratie de presa bazata pe un mega fake news, ceea ce ca presedinte se umple de ridicol total. CCR nu a obligat Guvernul sa vina in Parlament si nici nu o va face. Nicodata minuta nu e diferita de motivare si nici nu are cum legal sa difere de motivare. Asadar, Vio poate sta asa daca vrea. Nerestructurata. Iar faza tare e ca problema mare e tot la Klaus. El trebuie de indata sa semneze revocarile, sa puna interimarii pe care n-are si nu va avea niciodata nicio atributie, de atunci curge pentru Vio termenul de 45 de zile si Klaus trebuie sa si motiveze respingerile. Iar Ana e pa. Acolo e disperare totala. Nasol. Cum s-ar zice, p'asta cu Ana, revocata de CCR, n-au vazut-o venind. Ghinion, Houston.

PS. Va dati seama ce nivel de profesionalism si intelegere a legalitatii, logicii elementare si limbii romane sub nivelul marii sunt la Presedintele Romaniei si la Palatul Cotroceni, la consilieri si chiar si judecatorii desemnati de Klaus de n-au inteles nici cea mai simpla decizie a CCR ever bazata toata pe jurisprudenta. Adica pe decizii dinainte date de CCR. CCR nici nu avea cum sa ceara ceva Guvernului pe restructurare si componenta politica pentru ca nu e treaba ei legala asta iar sesizarea este publica, lecturabila si a fost doar pe prima etapa”, se arata in postarea Sorina Matei pe Facebook.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit