Actualitate

Sorina Matei, atac la adresa lui Ludovic Orban: Faptele nu mint, dragi cretinei. Oamenii mint

Publicat: 08 nov. 2019

 

Sorina Matei, atac la adresa lui Ludovic Orban: Cunoscuta jurnalista Sorina Matei are o reacţie de ultima oră în legătură cu declaraţiile premierului Ludovic Orban. Reacţia vine în contextul în care Ludovic Orban a avut o reacţie legată de deficitul bugetar.

Sorina Matei îi da replica lui Ludovic Orban afirmând că deficitul exista încă de pe vremea în care România era guvernată de PDL.

„Mă scuzaţi că nimeni din jurnalizdi, purtători vremelnici de legitimaţii, nu-l întreabă pe Sică de deficitele şi găurile astea pe care le tot mestecă for fraieri, el crezând că toată lumea e proastă şi asta ţine loc de program de guvernare. Io ţin minte, şi ţin minte bine, că încă de când eram la Cotroceni şi a anunţat Băse tăierea salariilor şi a pensiilor, era problemă cu fix aceleaşi deficite. Că d’aia a anunţat tăierile. A vrut să taie pensiile, că era deficit uriaş la fondul de pensii. Şi tot aşa.

Deficitele sunt de pe vremea PDL şi erau duble.

Normal că s-au mai redus ca sumă, dar s-au menţinut, că n-a venit nimeni cu miliardele să le dea cadou la fondul de pensii. Deci asta cu deficitele este marotă pentru cretini. Luaţi depeşele vremii să vedeţi că problema este fix de pe vremea PDL care a fost la guvernare vreo 8 ani. Să vină acum Sică să vorbească de deficite care sunt chiar de pe vremea lor, dar s-au mai redus, mi se pare că mie îmi insultă inteligenţa. Textele astea, cu greaua moştenire pe care dacă o analizezi şi documentezi- observi că vine tot de la ei, sunt fix nutreţ pentru fraieri. PeNeLeu’ nu are program de guvernare, asta este realitatea, şi pentru că nu ştiu să guverneze bagă noi taxe, aşa cum anunţă voios tot Sică. Perfect. Asta au făcut şi ceilalţi tot din PDL când furau de la retrocedări ei şi îşi plăteau campaniile şi mafioţii, şi tăiau banii oamenilor. Nimeni nu învaţă din istorie nimic. Istoria e pentru oameni deştepţi, nu cretini.

Sorina Matei, atac la adresa lui Ludovic Orban:

P.S. Faptele nu mint, dragi cretinei. Oamenii mint.

Faptele dărâmă orice politician mincinos. Indiferent cum se numește el.

Politicianul se întreabă pe bază de fapte, dacă nu rezistă e fix treaba lui.

Rolul jurnalistului este să scoată adevărul pe bază de fapte la lumină și să-l prezinte, așa cum e el, publicului.

Altfel, rămâneți purtători de legitimații, microfoane și lavaliere degeaba. Nicidecum jurnaliști”, scrie Sorina Matei pe Facebook.loading...

Adauga un comentariu