News Flash:

Sosul face diferenta - Cum pregatesti cele mai bune medalioane de porc

24 Octombrie 2017
343 Vizualizari | 0 Comentarii
reteta apetisanta, dar in acelasi timp usor de preparat, medalioanele de porc cu ciuperci in sos de mustar vor fi pe placul tuturor.

Ingrediente:

Pentru sos:
1 cescuta mustar
2 linguri miere
1 lingura ulei de masline
1-2 lingurite zeama de lamaie
sare, dupa gust
piper, dupa gust

Pentru medalioanele de porc:
1 bucata muschiulet de porc, taiata in 8 medalioane
150 g ciuperci feliate
3 fire ceapa verde, tocate
2 linguri ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Preincalzesti cuptorul la 170 grade Celsius. Condimentezi carnea cu sare si piper, dupa gust. O rumenesti intr-o tigaie, in uleiul incins, in jur de 3-5 minute, pe fiecare parte. Transferi pe o farfurie.
In aceeasi tigaie, calesti ciupercile cu ceapa verde, pana isi schimba culoarea. Intr-un bol, amesteci bine toate ingredientele pentru sos. Combini cu ciupercile. Intorci medalioanele in tigaie si le acoperi cu sos. Dai la cuptor pana ce carnea se patrunde in totalitate. Servesti imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta apetisanta ceapa verde celsius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032953 (s)