Diverse

Sot abuzat timp de 12 ani! Sotia lui il batea crunt. Intr-o zi, a instalat o camera si a filmat chinul prin care trecea

Publicat: 11 sept. 2017
4

Sot abuzat timp de 12 ani! Sotia lui il batea crunt. Este povestea lui Neil Tweedy, un barbat de 45 de ani. Acesta a fost batut timp de 12 ani de sotia lui, Helen. Femeia este profesoara si are probleme cu alcoolul. Intr-o zi, acesta a instalat o camera video ca sa surprinda atacul. A facut asta pentru ca politia sa il creada ca e abuzat.

Neil Tweedy, un barbat de 45 de ani, a indurat umilinte de la cea pe care o iubea. Timp de 12 ani, el a fost sacul ei de box. Atacurile au inceput chiar din noaptea nunti. In loc sa fie fericiti si sa se iubeasca, Helen s-a napustit asupra lui Neil. L-a sufocat cateva secunde si apoi l-a fortat sa doarma pe canapea, informeaza Dailymail.co.uk.

Dar Neil credea ca, cu trecerea anilor, sotia lui care are o problema cu alcoolul se va schimba. Nu a fost asa! Nu a raportat incidentele la politie niciodata. Dar totul s-a schimbat in momentul in care femeia a devenit agresiva cu copilul lor. Asa a instalat o camera fara ca ea sa stie. Timp de 2 luni a incasat palme si injurii de la ea.

Femeia nu tinea cont de fiica lor de 4 ani si il batea de fata cu minora. Dupa 3 incidente repetate, acesta s-a speriat si a mers la politie. Acolo le-a aratat toate agresiunile fizice pe care le filmase. Helen a fost acuzata de trei agresiuni fizice si a primit ordin de restrictie. Dar Neil i-a luat apararea si in sala de judecata!

 

Adauga un comentariu