International

Sotia atacatorului din Istanbul a facut DECLARATII SOCANTE! Habar nu avea cu ce MONSTRU s-a casatorit!

Publicat: 03 ian. 2017
1
Jurnalistii Hurriyet au scris ca atacatorul inarmat care a ucis in noaptea dintre ani 39 de oameni in clubul Reina a luptat pentru jihadistii Statului Islamic in Siria si a utilizat tehnici invatate in razboiul civil in timpul atacului din Istanbul. Sotia atacatorului spune ca nu stia de faptul ca sotul ei era simpatizant ISIS, informeaza Realitatea TV.
Presa turca a publicat pe Twitter imagini cu un pasaport al presupusului jihadist, un cetatean kirgiz pe nume Iakhe Mashparov. Insa, identitatea atacatorului nu a fost confirmata pana acum de autoritatile turce.
Sotia principalului suspect spune ca nu stia ca sotul ei era simpatizant ISIS. Femeia spune ca a aflat de la televizor ca sotul ei ar fi autorul atacului in care au murit 39 de persoane.

Citeste si: Detalii CUTREMURATOARE! Cine este TEORISTUL de la Istanbul

Atacatorul, impreuna cu sotia si copiii lui au aterizat in Istanbul pe 20 noiembrie, anul trecut. Ei au inchiriat un apartament in Konya, centrul Turciei. Femeia sustine ca sotul ei i-a spus ca vin in Turcia pentru a-si cauta un loc de munca.

Citeste si: IMAGINI SOCANTE: Atacatorul din Istanbul a fost surprins de camere in timp ce a ucis fara mila zeci de persoane – VIDEO

Jihadistii Statului Islamic au revendicat deja atacul armat din Istanbul si exista informatii ca atacatorul necunoscut a fost antrenat in lupte de strada in Siria. 
Adauga un comentariu