Magazin

Sotia criminalului Larei Saban rupe tacerea

Publicat: 24 mai 2013
1

Pentru Raluca, o profesoara din Constanta, timpul s-a oprit in loc in mai 2012. Avea 28 de ani, era insarcinata in 2 luni cu barbatul care-i promisese iubire vesnica, cand a primit o veste cumplita: sotul ei a fost arestat pentru complicitate la crima.

Deznadajduita, cu o fetita de patru luni si un sot pe care s-ar parea ca nu-l va mai avea alaturi cel putin 20 de ani de acum incolo, Raluca se chinuie acum sa demonstreze ca, de fapt, George Davidescu este nevinovat.

„Din pacate, el a fost prostutul potrivit la locul nepotrivit. El avea cheile de la apartamentul respectiv, unde atunci era sediul unei firme, iar Ghiunal l-a chemat sa rezolve o treaba. Nu putea fi vorba de o premeditare, fiindca George trebuia sa se intalneasca cu mine, sa mergem la cumparaturi, la ora respectiva, dar a amanat un pic fiindca l-a chemat amicul lui. Acolo din pacate au fost incoltiti de doi turci, care i-au amenintat cu arma. Cu arma respectiva au si ucis-o pe Lara Saban acei barbati, au impuscat-o in cap”, spune sotia lui George Davidescu, care precizeaza ca a cerut o noua necropsie sau dezhumarea, insa le-au fost refuzate.

„Asa s-ar fi demonstrat ca de fapt rana din fruntea ei, care i-a cauzat moartea, a fost provocata de o arma. George si Ghiunal, sub amenintarea pistolului, au fost obligati apoi sa care cadavrul„, a completat profesoara.

Chiar daca judecatorii i-au dat o sentinta dura, inchisoare pe viata, Raluca crede ca sotul ei va iesi curand de dupa gratii.

„Am vazut si eu dosarul, nu sunt probe directe impotriva lor, ci doar indicii. Voi merge pana in panzele albe, stiu ca e nevinovat, o stiu si parintii mei, vom merge inclusiv la CEDO pentru a repara aceasta greseala a justitiei romane. Nu voi accepta sa iau parte la una din frecventele erori judiciare din Romania!”, mai spune sotia condamnatului, potrivit cancan.ro.

La data de 13 septembrie 2012, fratele Larei Saban, Gilberto Ghiunal Saban, si prietenul celor doi din copilarie, George Davidescu, suspecti in cazul uciderii tinerei, au fost trimisi in judecata de procurorii Pachetului Tribunalului Constanta, fiind acuzati de omor calificat si deosebit de grav si de talharie.

Lara Saban a fost ucisa pe data de 3 mai 2012, in apartamentul pe care il detinea pe strada Mihail Kogalniceanu, din Constanta. Corpul fetei a fost gasit intr-o zona cu vegetatie, intre localitatile Lumina si Navodari.

Procurorii au stabilit ca Lara Saban a fost omorata de fratele sau, Saban Ghiunal, ajutat de prietenul sau, pentru a-i fura suma de circa 80.000 de euro, pe care o avea asupra sa.

Raportul de expertiza a IML a aratat ca Lara Saban releva faptul ca aceasta avea o alcoolemie de 2,60 la mie. De asemenea, raportul confirma faptul ca moartea a fost violenta. S-au gasit alterari de putrefactie in mai multe organe, ficat, rinichi si inima. Au fost leziuni traumatice facute cu putin timp inainte de deces. Expertii care au facut acest raport spun ca lovitura a fost una extrem de puternica si a fost aplicata cu un obiect de marime intre 4 si 16 cm.

In momentul aplicarii loviturii, criminalul se afla fata in fata cu victima. Lara Saban a fost lovita cu acel obiect in partea frontala a capului.

Adauga un comentariu