Eveniment-Social

Sotia deputatului Tudor Ciuhodaru, operata de hernie de disc

Publicat: 21 ian. 2011
1

Sefa Clinicii de Anestezie si Terapie Intensiva de la Spitalul de Urgente „Sf. Ioan” Iasi, dr. Laura Ciuhodaru, a fost operata de urgenta la Spitalul Prof. dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie). Aceasta suferea de hernie de disc. Medicii spun ca starea sa este buna.

Medicul deputat al Partidului Conservator, Tudor Ciuhodaru, le multumeste colegilor de la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu pentru profesionalismul de care au dat dovada. „Multumesc colegilor de la Spitalul de Neurochirugie N. Oblu din Iasi pentru profesionalismul exemplar de care au dat dovada in aceste zile, atunci cand familia mea a avut nevoie. Echipa condusa de neurochirurgul Cezar Popescu si anestezista Meda Balan au intervenit in urgenta operandu-mi sotia, rezultatele muncii lor fiind exceptionale. Multumesc si dr. Bogdan Costachescu si dr. Ina Danciu, fara de care aceasta interventie chirurgicala nu ar fi fost posibila”, a declarat doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru.

Comentarii
 • Pai n-o da si pe ea la stiri sa vedem cum o baga in operatie, eventual cum o opereaza? Vrem ca Ciuhodaru sa fie pe post de reporter…

 • Esti redus şi bolnav cu capul. Se vede ca esti turmentat dupa ineptiile pe care le faci publice. Nu iti doresc sa ajungi la Urgenta, si atunci sa te rogi sa fie Ciuhodaru acolo, iar el sa nu fie. Este un om de o reala valoare si care a ajutat multi oameni. Dar ,,cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia,,

 • Multa sanatate D-nei Ciuhodaru si un post operator bun!
  Domnule Doctor Ciuhodaru, si D-vs. va transmit pe aceasta cale sananate si putere, sa treceti cu bine peste toate problemele ce vi le creaza altii.
  N.A.

 • Nu cunosc subtilitatile politice, dar spre deosebire de Ciuhodaru, noul purtator de cuvant nici nu stie sa vorbeasca.A se vedea stirea despre explozia pubului din tudor.

 • Da de ce n-a dus-o sa o opereze la Viena,cum se poarta acum?O fi omul libelula (jumate om jumate p–a)asa de avar,sau a dat toti banii ilegal incasati inapoi si e lefter? dar atunci trebuia sa se imprumute de la motanu Felix,ca doar i-a devenit potaie credincioasa.

 • pt toti postacii lu gigi – de doctor si popa nu scapa nimeni asa ca o sa va ia dracu cat de curand si pe voi, nici cand are omul probleme nu puteti sta linistiti, ce naiba va mai trebuie?

 • pentru ca unii mai cred ca avem medici de valoare si in tara si nu trebuie sa mearga pana in Viena ca sa fie tratati ok.ca mersul in Viena acum la spital e ca si cum te-ai duce in mall la cumparaturi.

Adauga un comentariu