Mozaic muzical

Sotia lui Adrian Daminescu, declaratii acide dupa disparitia lui Ilie Micolov: “Neistruiti si needucati!”

Publicat: 25 iul. 2018
3

La o zi dupa ce Ilie Micolov a fost condus pe ultimul drum, sotia lui Adrian Daminescu a tunat si a fulgerat in public. Ea a postat pe Internet un mesaj plin de replici acide la adresa carora au raspandit informatii false. De asemenea, Daniela Daminescu i-a taxat si pe cei care “au trecut” nepasatori peste acest eveniment trist din lumea muzicii din Romania

Sotia lui Adrian Daminescu, mesaj transant dupa moartea lui Ilie Micolov

Adrian si Daniela Daminescu erau foarte buni prieteni cu Ilie Micolov. Sotia cunoscutului artist nu a mai suportat si a scris un mesaj acid pe o retea de socializare. In aceleasi randuri, ea a dezvaluit ca regretatul cantaret si compozitor nu a murit singur in spital, ci acasa, inconjurat de familie.

“(…). Saracul Ilie  – NUUUUUUUUUUUUUUUU, saracii de noi, vai de capul nostru de neinstruiti, de needucati.
ILIE a plecat bogat, FOARTE BOGAT.S-a dus acasa, in CER, cinstit, demn si bun, asa cum a sosit aici pe pamant. Sigur nu a plecat suparat -caci nu era in stare sa urasca-pe cei care, din goana dupa senzational l-au prezentat doar ca pe o victima si demn de mila. A plecat doar dezamagit, ca multi altii si asta pe buna dreptate. Ma intreb daca ar fi dorit sa promoveze o melodie sau un proiect cine s-ar fi aplecat asupra acestui subiect?????Pai ce era de interes national, nu????!!!!!

Ilie s-a ridicat la CER, ingrijit asa cum se cuvine, acasa , in familie, iubit si respectat. Luni seara, sotul meu si cu mine, am vorbit la telefon si ne-a intrebat cum a iesit Festivalul de la Moreni. S-a bucurat enorm cand i-am spus ca a iesit superb, avand in vedere ca am sarbatorit a X a editie. O iubea enorm pe Dana Calinet, sufletul acestui festival , cea care de zece ani, face eforturi supraomenesti sa tina in picioare acest UNIC FESTIVAL DIN ROMANIA.

Anul acesta Ilie nu a putut participa , neputandu-se deplasa, dar sufletul lui a stat mereu langa noi. Nu am vazut pe nimeni de la nici un ziar sau televiziune -vorbesc de cei care de ieri scriu si vorbesc despre moartea lui Ilie-sa vina la Moreni si sa scrie sau sa transmite vreun material cu Ilie participand activ la acest Festival-CUNUNA PETROLULUI. Cata dragoste revarsa asupra tuturor tinerilor participanti la festival , cata dragoste revarsa asupra noastra si cata dragoste primea!!!!!!!
Astepta luna iunie cu atata nerabdare pentru ca stia ca este iubit la Moreni. A scris cineva ceva despre asta, i-a luat cineva vreun interviu in acest sens?????Astept un raspuns.
Asadar, lasati-l in pace si incercati sa fiti autorii unor materiale de calitate, care sa aiba sens si morala.
DRUM DREPT si LUMINOS , ILIE. DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA SA!”, a scris Daniela Daminescu pe contul ei de socializare.

Adauga un comentariu