Actualitate

Sotia lui Adrian Daminescu, revoltata din cauza speculatii aparute. Daniela a spus adevarul despre regretatul Ilie Micolov

Publicat: 26 iul. 2018
17

Adrian si Daniela Daminescu au fost prieteni foarte buni cu regretatul cantaret. Sotia lui Adrian Daminescu a fost revoltata din cauza unor speculatii aparute dupa decesul lui Ilie Micolov, asa ca a decis sa clarifice totul.

"Saracul Ilie – NUUUUUU, saracii de noi, vai de capul nostru de neinstruiti, de needucati.

Ilie a plecat bogat, FOARTE BOGAT. S-a dus acasa, in CER, cinstit, demn si bun, asa cum a sosit aici pe pamant… Sigur nu a plecat suparat – caci nu era in stare sa urasca – pe cei care, din goana dupa senzational, l-au prezentat doar ca pe o victima si demn de mila.

A plecat doar dezamagit, ca multi altii si asta pe buna dreptate. Ma intreb daca ar fi dorit sa promoveze o melodie sau un proiect cine s-ar fi aplecat asupra acestui subiect??? Pai era de interes national, nu???!!!

Ilie s-a ridicat la CER, ingrijit asa cum se cuvine, acasa, in familie, iubit si respectat. Luni seara, sotul meu si cu mine am vorbit la telefon si ne-a intrebat cum a iesit Festivalul de la Moreni.

S-a bucurat enorm cand i-am spus ca a iesit superb, avand in vedere ca am sarbatorit a X-a editie. O iubea enorm pe Dana Calinet, sufletul acestui festival, cea care de zece ani face eforturi supraomenesti sa tina in picioare acest UNIC FESTIVAL DIN ROMANIA.

Anul acesta, Ilie nu a putut participa, neputandu-se deplasa, dar sufletul lui a stat mereu langa noi. Nu am vazut pe nimeni de la niciun ziar sau televiziune – vorbesc despre cei care de ieri scriu si vorbesc despre moartea lui Ilie – sa vina la Moreni si sa scrie sau sa transmita vreun material cu Ilie participand activ la acest Festival – CUNUNA PETROLULUI.

Cata dragoste revarsa asupra tinerilor participanti la festival, cata dragoste primea!!!

Astepta luna iunie cu atata rabdare pentru ca stia ca este iubit la Moreni. A scris cineva despre asta, i-a luat cineva vreun interviu in acest sens??? Astept un raspuns.

Asadar, lasati-l in pac si incercati sa fiti autorii unor materiale de calitate, care sa aiba sens cu morala. DRUM DREPT SI LUMINOS, ILIE, DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA SA!", a scris Daniela Daminescu pe contul ei de socializare.

Adauga un comentariu