Celebritati

SOTIA LUI ANDREI STOICA, DESPRE ACCIDENTAREA SPORTIVULUI DE LA EXATLON: „ESTE INUMAN! LUCRURILE ASTEA VOR FI DIN CE IN CE MAI GRAVE”

Publicat: 21 feb. 2018
6

Competitia de la Exatlon a inceput sa fie din ce in ce mai dura! Ion Oncescu a parasit definitiv competitia din cauza unor probleme de sanatate, Anda Adam a plecat si ea acasa tot din pricina unei accidentari, iar lucrurile par ca nu se vor opri aici. Andrei Stoica a ajuns de urgenta la spital, dupa ce articulatia genunchiului stang i-a fost obstructionata. Sportivul nu se poate deplasa decat cu ajutorul unor carje, iar telespectatorii isi fac griji ca Andrei va fi eliminat din cauza accidentarii. Cea care isi face cele mai multe griji pentru el este sotia lui, Andra.

Andra Stoica s-a ingrijorat teribil dupa ce a vazut ca sotul ei s-a accidentat. Andrei este unul din favoritii acestui concurs, dar locul sau la Exatlon poate fi in pericol. Sportivul poate fi eliminat de colegii lui din cauza problemei pe care o are la genunchi sau poate fi trimis acasa fara drept de apel, daca medicii considera ca nu mai poate face fata competitiei.

Andra Stoica: „Noi trebuie sa stim cat de grava este situatia”
„Am aflat si eu de la emisiune. Sper sa nu fie ceva grav. Problema cea mai mare pe care el o intampina este alimentatia. El este un sportiv de performanta activ, corpul lui este obisnuit sa fie la un nivel de suplimente, nutrienti, minerale. Majoritatea din echipa lui este accidentata. Nu stiu cat o sa mai dureze chestia asta, la un moment dat este inuman. Lucrurile astea vor fi din ce in ce mai dese si din ce in ce mai grave. Imi doresc sa fie el bine, sa fie sanatos. Noi trebuie sa stim cat de grava e situatia. O accidentare de genul acesta te poate afecta. El si Diana Belbita sunt sportivi de performanta in continuare, nu sunt fosti sportivi si inca mai sunt lucruri de demonstrat. Sa speram ca nu e de operat. Ma rog sa nu ajunga la operatie, la o interventie chirurgicala”, a povestit Andra Stoica, la Kanal D.

sursa

Adauga un comentariu