National

Sotia lui Dan Condrea i-a identificat cadavrul la IML – UPDATE

Publicat: 23 mai 2016
1

UPDATE 16:40 – Sotia lui Dan Condrea a identificat, luni, cadavrul patronului Hexi Pharma, potrivit unor surse IML Ilfov. La identificarea cadavrului au fost prezenti si politisti.

STIRE INITIALA – Uliana Ochinciuc, partenera de viata a lui Dan Condrea, a ajuns la sediul Serviciului de Medicina Legala Ilfov pentru identificarea persoanei decedate si pentru a participa la intocmirea documentelor privind ridicarea cadavrului. Autopsia in cazul lui Dan Condrea a fost finalizata urmand ca documentele sa fie trimise procurorilor.

Vezi si Acuzatii dure la adresa SRI din partea fostei sotii a patronului Hexi Pharma

Procurorii au cerut si o analiza ADN, pentru a se stabili cu certitudine ca este vorba despre Dan Condrea, test care va fi facut la Institutul de Medicina Legala Bucuresti, la cererea serviciului judetean, si va fi gata in cel putin doua zile, precizeaza surse IML. Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, in aceasta dimineata, ca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi urmat sa fie audiat in dosarul privind dezinfectantii diluati si ca „s-ar fi intamplat mai multe lucruri”, informatii pe care Dan Condrea le-ar fi stiut.

Comentarii
Adauga un comentariu