Magazin

Sotia lui George Copos, declaratie SOCANTA: „E atat de aproape de MOARTE!”

Publicat: 27 feb. 2015
George Copos ramane incarcerat, dupa ce judecatorii au respins cererea de eliberare conditionata. „Cand un om e atat de aproape de moarte, mi se pare normal sa fie lasat in pace”, a spus Cristiana Copos pentru ziarulring.ro. Femeia de afaceri nu s-a referit insa la sotul ei, cu la Jean Padureanu, despre care are informatii ca se simte foarte prost dupa gratii.
„Ce sa mai reeduci la un om de varsta lui Jean Padureanu? Imi spunea sotul meu ca, la Jilava, Jean nu mai tine minte nimic… Acest om ar trebui eliberat. A platit destul. Cand cineva este dus in puscarie, exista un scop: sa i se acorde dreptul la a doua sansa. Ma astept ca oamenii sa iasa de acolo «mai» reeducati. Ca indivizi, ca… sistem. Stiu, am vorbit mult despre Padureanu, dar stiu ca l-au dus prin curte cu perfuzia-n vena. Nu sunt vorbe goale, trebuie sa ne gandim si la altii, sa nu fim egoisti”, a afirmat Cristiana Copos. Despre cand va iesi sotul ei: „Peste o luna, doua, nu se stie. Legea isi va spune cuvantul. Din orice se face ditamai scandalul, asa ca va rog sa fiti obiectiv, sa scrieti doar ce va spun, fara sa exagerati”.


loading...

Comentarii
  • dar cand a furat nu stia ce varsta are?trebuie sa se gandeasca judecatorii ca are o varsta inaintata si nu poate face fata conditiilor din detentie?

Adauga un comentariu