Stiri si curiozitati

Sotia lui Gheorghe Dinca a mintit! S-a aflat motivul pentru care nu s-a dus sa il viziteze pe criminalul din Caracal in arest! „Nu a lasat-o!”

Publicat: 17 sept. 2019

Elena, sotia lui Gheorghe Dinca, nu a depus nici macar o cerere  de a-si vedea barbatul in cele aproape doua luni de arest!

Gheorghe Dinca sta in arest de aproape doua luni, dupa ce barbatul din Caracal a recunoscut ca le-ar fi ucis cu sange rece pe cele doua adolescente, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

In toata aceasta perioada, criminalul nu a fost vizitat in puscarie de nimeni din familie, desi, din punct de vedere legal, avea tot dreptul! Este o realitate ca atat fiica sa, Daniela, cat si ceilalti doi baieti, au evitat sa dea ochii cu Dinca, in ciuda declaratiilor publice ca nu ar fi existat animozitati, de-a lungul vremii, intre ei.

Sotia lui e Dinca a refuzat sa il vada pe criminalul din Caracal in arest. El o protejeaza?

Ciudat este insa faptul ca, pana acum, inclusiv sotia lui Gheorghe Dinca a refuzat sa il vada pe criminalul din Caracal in arest! Iar motivul este unul destul de…surprinzator si duce cu gandul la alte situatii delicate in acest caz complicat. Surse de la fata locului au dezvaluit ca Dinca ar fi decis ca lucrurile sa stea in felul acesta si nicidecum Elena, nevasta lui, care, initial, ar fi mintit ca vrea sa dea ochii cu cel care i-a fost partener de viata atatia ani. ”El nu a lasat-o sa vina la inchisoare, este modul lui de a o proteja sau de a nu se lasa dominat de sentimente”, au povestit persoane din preajma lui Gheorghe Dinca.

Elena Dinca a vorbit despre butoiul groazei cu anchetatorii

Daca sotia lui e Dinca a refuzat sa il vada pe criminalul din Caracal in arest, pe de alta parte, a colaborat cu oameniii legii! Ea a vorbit cu anchetatorii si le-a dat detalii despre intoarcerea sa in tara si ca, in aprilie, a mers la casa lor din Caracal, unde a observat un butoi metalic pe care barbatul sau il avea in curte, dar si comportamentul schimbat al lui Gheorghe Dinca

„Precizez faptul ca, in momentul revenirii din data de 24 aprilie 2019, am observat ca sotul meu improvizase un butoi metalic, pozitionat pe niste pirostrii, pe care il pusese in curtea locuintei, in imediata vecinatate a aleii care duce catre gradina. Observand, totodata, cenusa in acest butoi metalic pe care nu l-am mai observat cu ocazia revenirilor anterioare in tara, intrebandu-l despre acest aspect, sotul meu mi-a marturisit ca arde in acesta diverse chestii (resturi vegetale si pet-uri)“, le-a spus Elena Dinca anchetatorilor.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit