Magazin

Sotia lui Ilie Nastase trebuie operata de urgenta. Iata ce a patit

Publicat: 19 dec. 2013
1

Si-a marit buzele in urma cu 10 ani, au aparut complicatii, iar acum trebuie sa se opereze pentru a-si recapata forma naturala. Este vorba de sotia lui Ilie Nastase care, in 2003 a suferit o interventie chirurgicala din dorinta de a avea buzele ca ale celebrei Angelina Jolie. Rezultatul insa a fost dezastruos.

In urma cu aproximativ zece ani, Brigitte Sfat si-a injectat o solutie permanenta de marire a buzelor, care intre timp a fost retrasa de pe piata din cauza efectelor secundare. Substanta a inceput sa se deplaseze si i-a deformat buzele, moment in care Brigitte a cerut ajutorul unui estetician. Sfatul specialistului: este nevoie urgent de interventie chirurgicala.

“In 2003, mi-am injectat o fiola din aceasta substanta, iar acum regret. Am niste buze de rata. Dupa doi ani de la lansarea pe piata, nu s-a mai produs pentru ca s-a dovedit ca nu e buna. Ma dusesem la cabinet cu poza Angelinei Jolie pe care i-am aratat-o medicului. Substanta a avut reactii adverse, a migrat deasupra buzelor si nu poate fi scoasa decat chirurgical. Se taie buza in doua si se scoate prin partea de jos”, a declarat Brigitte Sfat pentru click.ro.

Bruneta intentioneaza sa faca aceasta operatie anul viitor intr-o clinica din Germania.

Comentarii
Adauga un comentariu