Magazin

Sotia lui Jean de la Craiova, s-a incruntat, apoi a zambit fortat la vederea pozelor compromitatoare cu cei doi

Publicat: 12 iul. 2012

Escapada nocturna a lui Jean de la Craiova nu a lasat-o indiferenta pe sotia acestuia, Paula. Cea care i-a fost alaturi la bine si la greu vreme de 18 ani a studiat cu atentie pozele cu manelistul si „Beyonce de Romania” facute de paparazzii CANCAN la un hotel. S-a incruntat, a zambit fortat si, stapanindu-si cu greu emotiile, a spus doar ca o cunoaste pe blonda care i-a tinut sotul, noaptea, departe de casa.

Paula Dumitrache (35 de ani) a vazut fotografiile compromitatoare in care apar sotul ei si tanara lui colega de scena, Madalina, cunoscuta in zona muzicii de petrecere drept „Beyonce de Romania„, intrand intr-un hotel, unde, la adapostul intunericului, au savurat sampanie, semn ca si-au dorit o atmosfera cat mai intima. Dupa ce a analizat atent toate pozele, incruntandu-se la fiecare fotografie care ii trecea prin fata ochilor, femeia a zambit fortat reporterilor CANCAN, apoi a exclamat:

„Da, o cunosc! Stiu si hotelul unde au fost!”. Si asta pentru ca hotelul de la marginea Bucurestiului se afla la doar cateva sute de metri de fosta lor casa din Berceni. Apoi sotia manelistului a facut o pauza lunga, s-a scuzat politicos ca are treaba si s-a retras in spatele gardurilor casei sale.

Jean de la Craiova a sustinut ieri intr-o interventie prin telefon la „Happy Hour” ca, daca si-ar fi inselat vreodata sotia, nu ar fi facut-o atat de aproape de casa si nici in cartierul sau.

„Nu am luat sampanie! Ce am luat de la benzinarie era o sticla de whisky pe care am dat-o cadou cuiva, unde trebuia sa cant. Hotelul are si restaurant si terasa, sunt mai multe locuri acolo. Daca voiam sa fac ceva, nu faceam… stii vorba aia… daca faci langa casa, nu e bine. Cum sa apar eu? Mai ales la mine in cartier? Este strict pe plan profesional. Daca faceam ceva, nu faceam la mine in cartier. Nu se pune problema sa divortez, am o casnicie de 18 ani. Am o familie atat de frumoasa. Paulica e o femeie cu capul pe umeri”, a spus Jean de la Craiova.

Adauga un comentariu