Sport

Sotia lui Michael Schumacher, decizii dramatice dupa accidentul celebrului pilot

Publicat: 16 mai 2015
1

La aproape un an si jumatate de la tragedia de pe partie, Corinna Schumacher s-a resemnat si a inteles ca sotul ei nu va mai fi niciodata asa cum a fost. Din sotia si mama discreta, devotata, Corinna s-a transformat acum intr-o femeie puternica, nevoita sa razbata singura.

Corinna Schumacher a vandut cabana de lux din Norvegia si avionul privat al sotului ei, si va face acelasi lucru si cu cabana din Meribel, unde pilotul a suferit accidentul care le-a schimbat atat de dramatic vietile.

In decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi si a stat in coma 159 de zile. Dupa ce s-a trezit, a fost transferat pentru recuperare acasa, in Elvetia. Rezultatele sunt insa modeste. Fostul pilot nu poate vorbi si nu poate merge. Este imobilizat intr-un scaun cu rotile si are nevoie de ingrijire permanenta. Resedinta familiei a fost transformata de sotia lui intr-un adevarat spital, unde 15 medici se afla in permanenta alaturi de fostul pilot. Iar costurile sunt uriase, peste 200 de mii de euro pe saptamana.

Corinna Schumacher a preluat afacerile sotului sau, el fiind cel mai bogat pilot din istoria formulei 1, cu o avere de peste 700 de milioane de euro. Ea se ocupa acum de acest imperiu financiar. Tatal lui Michael Scumacher, Rolf, s-a mutat din Germania si acasa la fiul sau, pentru a-i fi alaturi.

In varsta de 44 de ani, Corinna Schumacher este femeia care s-a aflat tot timpul in spatele celui mai de succes pilot din istorie. Discreta, a stat departe de ochii presei. I-a fost alaturi mereu, la toate cele 307 curse de formula 1, pana cand Schumi s-a retras.

Mesajul lui de atunci, emotionant, a capatat acum cu totul alt sens.

De cand s-a casatorit cu pilotul in 1995, Corinna Schumacher a dat doar cateva interviuri. S-a dedicat celor doi copii, Gina Marie si Mick, acum adolescenti. La acea vreme, presa a vuit ca nunta a fost o strategie de marketing, gandita de impresarul lui Schumi. Dar toti s-au inselat. Cuplul a fost unul de exceptie si a avut la baza un pact simplu. Michael Schumacher i-a promis alesei sale iubire, respect, o familie si o situatie financiara foarte buna. In schimb, Corinna i-a dat libertatea de a-si urma visul, cursele de formula 1, indiferent de riscuri. Ironia soartei a facut insa ca viata lui Schumi sa fie distrusa nu pe pista de formula unu, ci pe cea de schi.

Adauga un comentariu