Celebritati

Sotia lui Pepe a atras toate privirile la nunta varului sau Florin Pastrama

Publicat: 11 iul. 2019

Raluca Pascu, sotia lui Pepe, a intors privirile, la nunta lui Florin Pastrama cu Brigitte, la care a participat. Frumoasa si gratioasa, Raluca a purtat si o rochie neagra, splendida. Duminica, 7 iulie, Brigitte si Florin Pastrama si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu, intr-o ceremonie penticostala. Nasii celor doi au fost Lizeta Haralambie si Mario Tanase. Petrecerea de nunta a avut loc intr-un restaurant de fite din Capitala, iar meniul a fost unul sofisticat. Aproximativ 350 de invitati s-au delectat cu preparate delicioase.

Vezi si: Oana Zavoranu a cerut 5 ani de inchisoare pentru Pepe, iar judecatorii au dat verdictul! Au stabilit ca…

Curiozitatea tututor este legata de relatia dintre Florin Pastrama si Raluca, sotia lui Pepe, despre care se spunea ca nu isi vorbesc, iar familiile lor ar fi intr-un razboi de mai mult timp. Ei bine, se pare ca securea "razboiului" a fost ingropata sau pur si simplu nu a existat, iar Raluca le-a fost alaturi mirilor la petrecerea data in cinstea casatoriei lor. Potrivit Wowbiz.ro, bruneta apreciaza umorul verisorului ei, care o face intotdeauna sa rada cu gura pana la urechi. Bruneta a postat imagini de la nunta lui Brigitte cu Florin Pastrama, urandu-le "Casa de piatra!".

Pepe, pe numele sau, Nicolae – Ionut Pascu, este un muzician, compozitor, producator, interpret, actor si prezentator de televiziune. A debutat in 1996 la Ploiesti, la un festival de muzica usoara, unde a obtinut premiul trei. Dar succesul a venit in 1999, cand a devenit solistul fostei trupe "Latin Express", care a introdus pentru prima data stilul flamenco in Romania. In vara anului 1999, "Latin Express" a castigat premiul I la festivalul de muzica usoara de la Amara, iar ulterior locul II la festivalul de muzica usoara de la Mamaia.loading...

Adauga un comentariu